Nie mogę sie powstrzymać A kicia miała być dla Mamy I żaluję, że nie umiem wklejać zdjęć
Mania śpi ze mną (Kasią;) w sumie to wybrała sobie mnie jako właściciela:) chodzi mi przy nodze, wskakuje na kolana, jak robię coś przy komputerze to siedzi na biurku na którym stoi komputer;] jak się uczę na dywanie to siedzi mi na zeszytach; p jak oglądam telewizje to wskakuje na kolana albo siedzi na oparciu fotela;] ma swój ukochany kłębek wełny z którym śpi w moim łóżku wiec rano budzę się oplątana wełną jak chce żebym sie obudziła to mi chodzi po głowie ;p moja mamę toleruje ale nie tak bardzo tzn traktuje ja jako osobę która po prostu jest i już ;p no ewentualnie czasem wskoczy jej do łóżka wieczorem jak ja się kąpię ;p nawet jak się maluję w łazience to mania siedzi na wannie ;p jeszcze Konrada uwielbia ;p tzn dzisiaj to już nie za bardzo po tym jak jej wczoraj temperaturę mierzył ;p a najśmieszniejsza jest jak nosi zabawkę mysz w buzi tak elegancko idać albo moje ołówki :D:D jeszcze dołączę parę zdjęć;] 4 ostatnie zdjęcia są robione telefonem komórkowym wiec troszkę słabiej widać ;p pozdrawiam;]
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/