Wystawa dwudniowa - na który dzień wziąć kota?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 05, 2003 22:19 Wystawa dwudniowa - na który dzień wziąć kota?

Wiem że zadaje głupie pytania, ale cóż - taka jestem. Więc, jak w temacie - jak jest dwudniowa wystawa (mianowicie teraz krakowska) na który dzień mi radzicie kota wziąć sobote czy niedziele? Bo uprosiłam (prawie) rodziców, tylko jeszcze nie wiem na który dzień, więc podpowiedzcie, bo ja za głópia jestem żeby nie mieć dylematu w tak błachych sprawach.

POZDRAWIAM Manta (LILI)
To ja LILI.
PS. Nie umiem wstawić do podpisu fotki... łeeeeeee chlip chlip :(

Manta

Od: Nie kwi 27, 2003 15:25

Post » Wto maja 06, 2003 18:02

Jak Tobie wygodniej... teoretycznie w sobotę powinien być mniejszy ruch, więc kot mniej się zdenerwuje (a jaki to kotek?). We Wrocławiu byłem w sobotę, ale tam były kiepskie warunki lokalowe, natomiast w Poznaniu na 2 dni, w sobotę było dość ruchliwie, a w niedzielę tłumy. Syjamczyca nie była zadowolona... dostała ataku depresji i leżała biedna i udręczona... musiałem ją nosić i pokazywać inne koty, żeby się rozruszała. A po powrocie do domu nawrzeszczała na mnie i musiałem się schować :lol:
Vivaldi i koty

vivaldi

Od: Czw cze 06, 2002 17:50

Post » Wto maja 06, 2003 20:48

To jest koteczka egzotyczna, i wtedy to będzie miała rok bez 3 albo bez 2 dni :)
biorę ją w niedziele, bo w sobote jest show american curl, więc będzie to wszystko dłuższe itd...
To ja LILI.
PS. Nie umiem wstawić do podpisu fotki... łeeeeeee chlip chlip :(

Manta

Od: Nie kwi 27, 2003 15:25