Dwa FiFki :) Filipek też ma dom :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 13, 2006 11:49

I dopiero teraz się dowiaduję, że młodzieniec też ma domek???!!!

GRATULACJE!!!!

:balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony: :balony:

gauka1

Od: Śro cze 28, 2006 21:40

Post » Nie sie 13, 2006 14:29

ooo i wątek nam na koty przesunęli :)
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Nie sie 13, 2006 15:25

Dziękujemy za gratulacje.
Wczoraj Filipek znowu miał odlot pt. dreszcze, na szczęście już to przerabialiśmy, więc spokojnie Tomek przygotował trochę glukozy, poszedł z tym do pokoju i... wrócił do kuchni, glukoza w strzykawce została: Fifi zasnął.
Potem spał, spał, spał (już nie muszę wspominać, czyim sweterkiem okryty...), spał bardzo długo i nad ranem kontynuował szaleństwo z rudą. Prawdopodobnie te 'dreszcze' biorą się z nadmiaru szaleńczego dokazywania. No ale jak mu zabronić? :)
Jak na niego patrzę, to naprawdę nie wiem, jak można powiedzieć o burasku 'zwyczajny'. Każdy burasek jest piękny i ma w sobie to coś szczególnego. Fifinek ma cudną twarzyczkę, uroczą białą bródkę, cętki na brzuszku...
Najprawdopodobniej jeden z najpiękniejszych burasków na świecie... :D
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon sie 14, 2006 9:43

Filipku, nie odlatuj. Bo mimo ze wiadomo ze Ty tak juz masz to jednak jakas doza niepokoju jest!
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Wto sie 15, 2006 20:02

Dzisiaj byłem grzeczny, wstałem bardzo wcześnie, żeby potuptać, biegałem i biegałem, tuptałem najgłośniej jak potrafiłem, ruda mnie parę razy dogoniła, a po śniadanku poszedłem spać z rudą i Yasminką. Jak wstałem, to dostałem drugie śniadanko, a potem wspinałem się po siatce i musieli mnie zdejmować. Co mnie zdjęli, to ja z powrotem na samą górę. Gucio mi mówił że ta siatka jest dlatego, żebyśmy z balkonu nie wypadli jak biegamy. No ja tam nie wiem. Jeszcze bawiłem się wędką i skakałem po psie. Taki jestem sprytny!
F
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro sie 16, 2006 7:06

anita5 pisze:Jak na niego patrzę, to naprawdę nie wiem, jak można powiedzieć o burasku 'zwyczajny'. Każdy burasek jest piękny i ma w sobie to coś szczególnego. Fifinek ma cudną twarzyczkę, uroczą białą bródkę, cętki na brzuszku...
Najprawdopodobniej jeden z najpiękniejszych burasków na świecie... :D

zdecydowanie Filipek plasuje się w czołówce najpiękniejszych burasków
ta słodka mordeczka :D :D :D

Gratulacje Filipku
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Śro sie 16, 2006 14:45

Dziękuję ciociu Berni. F

Fifinek jest śliczny, a jego rzęsy... Prawie tak długie jak Filipinki. No i niesamowity, dłuuugi i cieeeenki ogonek.
Obrazek Obrazek

anita5

[poprzednia]