Ravar pisze:Też mam amodip, opak. 30 + 1 tabletka z ostatniej paczki.
Ravar, za ile oddasz te 31 tabketek?

Moderator: Estraven
Ravar pisze:Też mam amodip, opak. 30 + 1 tabletka z ostatniej paczki.

Nutoski pisze:Ravar pisze:Też mam amodip, opak. 30 + 1 tabletka z ostatniej paczki.
Ravar, za ile oddasz te 31 tabketek?
Ravar pisze: Co do dostępności, przynajmniej u nas w LU jest niedostępny w wielu klinikach/u wielu vetów. Okresowo jest a raz nie ma. Leczenie lekiem z taką dostępnością jest frustrujące.
katarzyna1207 pisze:Ravar pisze: Co do dostępności, przynajmniej u nas w LU jest niedostępny w wielu klinikach/u wielu vetów. Okresowo jest a raz nie ma. Leczenie lekiem z taką dostępnością jest frustrujące.
Nam wetka zamiast amodipu sprzedała telmisartanum - tylko muszę go dzielić na 16 części, ale skalpelem jakoś daję radę .
izka53 pisze:to jaką dawkę masz ? bo mam na wydanie około 80 dawek 3 mg, podzielonych w aptece. Myszka brała z amodipem.
izka53 pisze:a jakiej gramatury masz te tabletki ? no bo żal mi wyrzucić, jakby się komuś przydaly, a Ty miałabyś bez dzielenia
izka53 pisze:Ja to Tobie wyslę, bez żadnej zapłaty. Wychodzi, że masz dawkę 2,5 mg, moje są 3 mg, więc powinno byc dobrze. Daj tylko adres.
BTW - jak powiem chłopakowi w aptece, który to szykował, to się na bank ucieszy, że poszło dalej. On ma starutką schorowaną sunie, więc dokładnie rozumie
super, na pw podam Ci adres. Mój Buster nie taki jeszcze stary - ma dopiero 10 lat. Dziadunia to mam ulicznego Dyzia z białaczką, ale za to bez łapy
on ma około 18/19 lat i niestety ciężką astmę jako powikłanie po zapaleniu płuc, mogę go tylko inhalować, bo sterydu nie dostanie żeby się białaczka nie rozhulała ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot] i 32 gości