Niechciane, bardzo chore,po przejściach. Maluszek.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 09, 2025 22:51 Re: Niechciane, bardzo chore,po przejściach. Maluszek.

Kotek po szczepieniu czuje się dobrze i może szukać domku.

Obrazek Obrazek

Wczoraj byłam na kontroli z Grubsonem(ten polany benzyną w budce) i w poniedziałek będzie miał osuwany kamień nazębny.
Kicia niestety musi dostać drugą dawkę conveni, bo stan zapalny ma aż przy samym gardle aż ropny i trzeba ten stan wyleczyć bo zęby jeszcze okey. W pażdzierniku zeszłego roku bądź listopadzie miała wyczyszczone a już na wiosnę stan zapalny i convenie dostała 2 razy. Był jakiś czas spokój i odnowa boli ją przy jedzeniu.
Najpierw pojechałam z 2 kotami do lecznicy i okazało się ze wetka na urlopie i musiałam na drugi dzień jechać.
jeszcze w poniedziałek z malutkim do drugiej lecznicy.

Godzina 23, chcę się położyć do łóżka, bo padam na twarz...koty wskoczyły aby ulokować się ze mną i zaczynają wąchać...
Już wiedziałam że któreś naszczało. :cry: Wszystko do prania, a ja musiałam jakieś koce naszykować aby się przykryć a jutro od rana pranie, tylko gdzie to wyschnie ka ma znowu padać..
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw lip 10, 2025 20:26 Re: Niechciane, bardzo chore,po przejściach. Maluszek.

Aniu, Rudasek jest cudowny i na mam nadzieję, że serducho komuś zabije mocniej na jego widok. Mam takiego samego rudzielca i jest cudowny :)

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Czw lip 10, 2025 23:25 Re: Niechciane, bardzo chore,po przejściach. [']

Anna61 pisze:Taki maluszek u mnie od piątku znaleziony błąkający się po ulicy.
Odrobaczyłam, wyczyściłam czarne uszy, umyłam.
Dzisiaj byłam u weta, kotek zdrowy i zaszczepiony. Ma około 2 miesięcy.
Bardzo przyjazny, lubi człowieka na którego widok zaraz ugniata maleńkimi łapkami.

Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

:201461
Obrazek
Misia [*] u mnie 28.04.2017-14.06.2018

Meteorolog1

Od: Sob lis 23, 2013 0:42

[poprzednia]