biedne, głodzone koteczki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Ojej jakie cudne zdjęciaOwoc daktylowca odpadł, chyba już dojrzały
A co są te glutki??
alessandra pisze:A teraz coś z innej beczki:
po klasztornych widokach i poście ,któremu cystersi ,co prawda,a nie ja się oddawali,postanowiłam zrekompensować niedobór![]()
Dusza pełna delicji,lecz i ciało się domaga![]()
Więcej pięknych widoków z opactwa Cystersów zamieściłam w filmikach short na YT ,zapraszam
alessandra pisze:
O ,proszę i nawet co niektórzy się użalają nad nimi,tacy artyści
alessandra pisze:Silverblue pisze:Ojej jakie cudne zdjęciaOwoc daktylowca odpadł, chyba już dojrzały
A co są te glutki??
![]()
![]()
![]()
A glutki to podarunek od Cioci Atty,najlepiej jej zapytaj- może zdradzi ,gdzie je zdobywa,bo ja ich nie widziałam .Hmm,choć prawdę mówiąc specjalnie się nie rozglądam hołdując zasadę chowu spartańskiego bez żadnych tam rozpieszczaczy
Silverblue pisze:alessandra pisze:Silverblue pisze:Ojej jakie cudne zdjęciaOwoc daktylowca odpadł, chyba już dojrzały
A co są te glutki??
![]()
![]()
![]()
A glutki to podarunek od Cioci Atty,najlepiej jej zapytaj- może zdradzi ,gdzie je zdobywa,bo ja ich nie widziałam .Hmm,choć prawdę mówiąc specjalnie się nie rozglądam hołdując zasadę chowu spartańskiego bez żadnych tam rozpieszczaczy
Uff, napisałam, wypytałam i kupiłam, kupiłam glutki!! Kot zachwycony
Silverblue pisze:Ja może nie, ale mój TŻ lubi wszelakie żelki i glutki lAle skrupulatnie policzyłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 93 gości