Karma josera.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 09, 2025 16:45 Re: Karma josera.

No właśnie dlatego zapytałem, bo spójrz wyżej ile jest postów chwalących Josere ale mi coś nie pasowało: chwalą, a ma taki żałosny skład?

Próbowałem już z Purizonem - nawet nie ruszył. Potem Orijen - jadł chętnie ale miał niesamowicie śmierdzące i nieco rzadsze kupy. Teraz testuje Wild Freedom - póki co je i ma normalne kupy.

Maniek19

Od: Wto maja 06, 2025 21:35

Post » Sob lip 12, 2025 7:00 Re: Karma josera.

Mam pytanie. Ostatnio odkryłam, że jest karma (polska, zdaje się) - Super Benek (tak, ta od producenta żwirku). Czy ktoś karmi nią koty? Jak wrażenia?
Wydaje się w porządku. Chętnie bym na nią przestawiła swoje koty, więc kupiłam na próbę, czekam na dostawę. Ale może ktoś mógłby napisać o swoich doświadczeniach. Nie zakładam nowego wątku, jeśli ktoś coś wie, proszę o krótką informację.

Zilvana

Od: Nie sty 20, 2013 17:33

Post » Sob lip 12, 2025 8:46 Re: Karma josera.

Zilvana pisze:Mam pytanie. Ostatnio odkryłam, że jest karma (polska, zdaje się) - Super Benek (tak, ta od producenta żwirku). Czy ktoś karmi nią koty? Jak wrażenia?
Wydaje się w porządku. Chętnie bym na nią przestawiła swoje koty, więc kupiłam na próbę, czekam na dostawę. Ale może ktoś mógłby napisać o swoich doświadczeniach. Nie zakładam nowego wątku, jeśli ktoś coś wie, proszę o krótką informację.

ja na początku dostałam saszety benka, kot po nich zwracał. karmy mają mało mięsa mięśniowego, bardzo mało tauryny i dużo zapychaczy tj. guma kasja.

Spooxterium

Od: Sob sty 11, 2025 13:58

Post » Sob lip 12, 2025 13:54 Re: Karma josera.

Achaa... No moim ta próbka z Benka :) smakowała... Szkoda. Już myślałam, że będzie to jakiś polski hit.

Zilvana

Od: Nie sty 20, 2013 17:33

[poprzednia]