Koty u zbieraczki.... -No patrz jaki ludzie mają dar ,,,,...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 30, 2025 13:41 Re: Koty u zbieraczki.... -No patrz jaki ludzie mają dar ,,,

Lidko gdzie ty się podziałaś?

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Sob lip 05, 2025 18:38 Re: Koty u zbieraczki.... -No patrz jaki ludzie mają dar ,,,

aania pisze:Lidko gdzie ty się podziałaś?

Cześć..jestem jestem.. Zrob8lam se przerwę....Tu łatwiej w realu gorzej...Tydzień temu dzwoniłam po straż pożarna do malca na choince...I znów w głowie oby nie wyszło pp...Z kotka co rusz cos..Dziś byłam u wet a test na pp ujemny uff...Dramat z tymi kotami. W TYGODNIU uspilam Bąbla miał ibd. I wysiadła mu trzustka..No to był przytulas . Jestem co raz bardziej zmęczona tym wszystkim..Może to starość..Tydzień obijam i piorę na drapaki.Kiedys to robilam w jeden dzień i jeszcze pomylam okna...Dobija mnie mysł że nic się nie zmieni. Że co rok będzie to samo.Mozesz stawać na rzęsach i nic nie zrobisz.Umrzesz z myślą że gdzieś tam koty czekają za jedzeniem. Za sterylka że małe jak nie zabierzesz oślepną i umrą.. Bo takie miejsce ludzie mają to w dupie a ty masz już dość.
.No do dupy..Ale dla was wszystkiego dobrego.. :201461

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob lip 05, 2025 20:39 Re: Koty u zbieraczki.... -No patrz jaki ludzie mają dar ,,,

Tyrasz jak wół! Albo jak mróweczka! Nieustająco trzymam kciuki za Twoje i kocie zdrowie :ok:

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Nie lip 06, 2025 17:58 Re: Koty u zbieraczki.... -No patrz jaki ludzie mają dar ,,,

aga66 pisze:Tyrasz jak wół! Albo jak mróweczka! Nieustająco trzymam kciuki za Twoje i kocie zdrowie :ok:

Dziękuję kochana i wzajemnie..Wszystkiego dobrego...

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

[poprzednia]