Interwencyjne Centrum Pomocy Kotom to scam!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 27, 2025 9:07 Interwencyjne Centrum Pomocy Kotom to scam!

2 dni temu wieczorem pojawil mi sie na instagramie post o tym centrum i zaczalem go sledzic. Pojawil mi sie kotek z wyrwanym ogonem i drugi malutki, ktory mial zmiazdzona lape przez samochod. Napisaly, ze potrzebuja 17tys na leczenie, bo inaczej eutanazja. Wkurzylem sie i napisalem, ze jak to eutanazja?! Przeciez kotek nawet jak nie uzbiera pieniedzy to w ostatecznosci moze nawet zyc bez nozki. Zaraz napisalem, ze przeciez maja znajomych lekarzy, przychodnie i zbiorki zawsze sie zbieraja. Jaki problem jest poczekac kilka dni dluzej dla lekarzy i przychodni? Mozna od razu zrobic zabieg kotkowi i pomoc. I tak zawsze rachunki sa oplacane. To mnie zablokowaly i rzucily sie na mnie. Dzisiaj wrzucili zdjecie tego kotka bez nozki, ale wciaz zbiorka jest na 17tys. Wkurzylem sie i zaczalem szukac ich krs i informacji i natrawilem na filmik, ze to oszustki. Te krowy obciely kotkowi nozke dla pieniedzy! Stworzylem fikcyjne konto na fb i napisalem komentarz, ze sa oszustkami itp i po 2 min zablokowalo mi konto na 180 dni. Prosze bardzo, musimy cos z tym zrobic, bo zwierzaki cierpia. Jest duzo dowodow na nich! Mam kontakt z przychodnia co sie zajmuje ta sprawa i ma adowkata. Na fb jest strona, ktora ma tasmy, dowody, ze to jest scam i one maltretuja koty dla pieniedzy! Jest tutaj pani Daria96, ktora z nim wspolpracowala, ale nie jest dostepna od kilku miesiecy, a musze sie z nia skontaktowac, aby moc przekazac rozmowe Przychodni, ktora zajmuje sie ta sprawa. Prosze, pomozcie! Tu chodzi o skrocenie cierpienia kotkom!

Jan1886

Od: Pt cze 27, 2025 8:25