Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alysia pisze:Kto teraz opiekuje sie wolszczakami? Chce przeslac karme.
Fleur pisze:alysia pisze:Kto teraz opiekuje sie wolszczakami? Chce przeslac karme.
Hej Alysiu, ja się wycofałam z internetu w dużej mierze, ale opiekuję się cmentarzem cały czas.
Napiszę Ci na priv kontakt do Pani Grażyny, która chodzi do kotów najwięcej i ma największe potrzeby karmowe.
Dziękuję!
Meteorolog1 pisze:Fleur pisze:alysia pisze:Kto teraz opiekuje sie wolszczakami? Chce przeslac karme.
Hej Alysiu, ja się wycofałam z internetu w dużej mierze, ale opiekuję się cmentarzem cały czas.
Napiszę Ci na priv kontakt do Pani Grażyny, która chodzi do kotów najwięcej i ma największe potrzeby karmowe.
Dziękuję!
Szkoda bo bardzo Cię tutaj na forum brakuje. Pozdrawiam
ewkkrem pisze:Meteorolog1 pisze:Fleur pisze:alysia pisze:Kto teraz opiekuje sie wolszczakami? Chce przeslac karme.
Dziękuję!
I nam też, i my też![]()
(Z)Morka (Amorka) i Mumiś.
Meteorolog1 pisze:ewkkrem pisze:Meteorolog1 pisze:Fleur pisze:alysia pisze:Kto teraz opiekuje sie wolszczakami? Chce przeslac karme.
Dziękuję!
I nam też, i my też![]()
(Z)Morka (Amorka) i Mumiś.
Pozdrawiam Amorkę z Mumisiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości