Zwłóknienie w jelitach

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 07, 2024 20:31 Zwłóknienie w jelitach

Miałyśmy kontrolne USG aby sprawdzić tak profilaktycznie czy wszystko jest dobrze z jelitami, bo nasze zaparcia jak były tak są. Było długo, ciemno i sennie i pani dopatrzyła się niewielkiego zwłóknienia przy jelitach, ale stanu zapalnego nie widać.

Dostałyśmy zalecenie podawania Gaspirdu na zawsze (pogodziłam sie z tym) i dorzucenia Discofort Junior albo Makrologu, ale w sumie nie powiedziano mi co dalej za wyjątkiem podawania tych dwóch leków. Kot jest przebadany z każdej strony, obecnie żadnych większych problemów niż były nie mamy i nie wiem czy szukać gastrologa i wnikać czy odpuścić. Gastrolog wiązałby się z kolejną wycieczką do Warszawy, bo w naszym pipidówku takiej specjalizacji nie ma.

Kota ma 14 lat i nie chce jej męczyć skoro regularne badania nie pokazują czegokolwiek czym powinnam się martwić za wyjątkiem tego zwłóknienia które wyszło w zeszłym tygodniu i wierci mi teraz dziurę w mózgu, że to może jakiś rak albo niewiadomo co :roll:

Dostałyśmy jeszcze jedno zalecenie ! Spróbować zmienić żarcie na typowe mono. Są chrupki mono białkowe które są duże ? :wink: Bo małych chrupek nie jemy.

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05