Czy może ktoś polecić bardzo dobrego gastroenterologa w Warszawie ? Oprócz dr Gójskiej, potrzebuję w miarę pilnie skonsultować a do niej kolejki 3-tygodniowe.
Chodzi o problemy z trzustką, jelitami, może śledzioną.
z moich wiadomości, to Gójska jest jedynym bardzo dobrym gastroeneterologiem w calej Polsce, nie tylko w Warszawie. I trzy tygodnie to nie taka długa kolejka
Tylko że ja potrzebuję na już porady co robić przy kiepskich wynikach trzustkowych. Mam wrażenie, że przyczyną mogą być wątroba i/lub jelita a trzustka jest wtórna. Potrzebuję doświadczonej głowy która by mi mądrze doradziła.
Dr Gojska zapracowana po kokardki, wsparcie online tylko w szczegolnych przypadkach i juz prowadzonych pacjentach. Ustawialabym wizyte u doktor, a jednoczesnie na juz szukala dobrego weta ogolnego, obeznanego w tematach trzustkowych. Leczenie jest dosc standardowe: opioidy p/bolowo, steryd, antybiotyk, witamina B12 w razie potrzeby i dieta, male, czeste posilki. Ponizej jest watek 15-letniego kota trzustkowego, wrzucilam tam linki do tematow.
Ech, temat... Mia, bujalismy sie z trzustka sporo lat, sporo info w watku viewtopic.php?f=1&t=182901 Wrzuc wyniki, napisz wiecej, jak zwierz sie czuje, co je, czy chudnie, moze uda sie cos pokombinowac.
Sa porady online, tylko napisalam, jak jest w praktyce. Po prostu ilosc pracy nie do przerobienia. Warto podjechac na wizyte, zupelnie inny przekaz. Poza tym dostajesz w reke leki, emailem nie da sie przeslac.
Jeśli chodzi o diagnostykę to polecam doktor Kołacką z Teodora na Ursynowie. Mądra, zaprawiona w kotach, z wieloletnim doświadczeniem i zdrowym rozsądkiem. Kotkę moich rodziców z ostrego zapalenia trzustki i triaditis wyciągała za uszy.
http://www.przychodniawyzyny.pl/ dr Karolina Nowicka. Ursynów. Znam dr. Gojską ale zdecydownie wolę dr. K.Nowicką Leczę koty u niej od 3 lat z problemami jelitowymi. Wizyty można zamówić w ciągu kilku dni.. Do tego przemiła i ciągle się dokształca. Ostatnio konsultowała mojego kota z wetem z Włoch prowadzacym seminarium dla gastroenterologów.