Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maczkowa pisze:Szylcia pięknie wyszła na prostą, kciuki, by było coraz lepiej
a co do bazy? to chyba nie do konca rozumiem? Co to znaczy "przywieziono" kocurki ? Ktoś zwozi tam koty i tak je zostawia? Nie opiekuje się nimi? Nie daje żadnych środków na tę opiekę? w dodatku to jakieś zaplanowane działanie ( skoro dzwonicie do baz, żeby się ograniczyli z tym? )
LimLim pisze:Dzieje się u Was, jak zwykle, nie nadążam z czytaniem.
Domek Damian zrobił piekny
madrugada pisze:Izo, poszły 2 przelewy, w sumie 130 zł. Będziesz miała na koncie po godz.15
mir.ka pisze:Poszło dla moich dziewczyn![]()
iza71koty pisze:mir.ka pisze:Poszło dla moich dziewczyn![]()
Dotarło 100 zł .Dziekuję pięknie.
![]()
![]()
To dla nas duzy ratunek -przed weekendem.Nie pisałam wcześniej -ale Twoja Trzykrotka juz ogarnięta
jakiś czas temu.Poszłam bo ocieplali budynki-Uprosiłam gruby styropian.Postawiłam na nim budkę a na dach dałam taki cieńszy co miałam w komórce.Do budki dałam futrzaczka- ale to było -jak było ciepło wiec jeszcze nie wiem czy nie wymienie na cos cieplejszego.Płyty takie przytargałam spod śmietnika.Jedna poszła na daszek-druga na poczekalnie na jedzenie.No pokaże Ci to w wolnej chwili.Pufe jej tam postawiłam bo ktos wywalił.Siedzi sobie na niej często.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], imatotachi, Jaskółka, LimLim, Majestic-12 [Bot] i 53 gości