Czyli koszt jutrzejszej wizyty wraz z lekami już do domu to 250 zł.Bardzo proszę jeśli Ktoś może

o pomoc w realizacji jutrzejszej wizyty.Paragon oczywiście zostanie przedstawiony na wątku.
  o pomoc w realizacji jutrzejszej wizyty.Paragon oczywiście zostanie przedstawiony na wątku.Moderator: Estraven

o pomoc w realizacji jutrzejszej wizyty.Paragon oczywiście zostanie przedstawiony na wątku.

dla Franka
 dla Franka 
   To dla mnie dużo znaczy zwłaszcza  że to taki nagły niespodziewany wydatek.A kotu trzeba pomóc na cito bo cierpi.
 To dla mnie dużo znaczy zwłaszcza  że to taki nagły niespodziewany wydatek.A kotu trzeba pomóc na cito bo cierpi. 

I tak trzymać dalej
I tak trzymać dalej  .Ważne, że już po bólu i co nie mniej istotne,że  infekcja została  zatrzymana.Wyniki może zachwycające nie są, ale  poczekajmy na rozwój sytuacji.Zawsze mnie fascynowało,że koty nawet mimo braku zębów jakoś sobie radzą z jedzeniem, zupełnie  inaczej niż my -ludzie
 .Ważne, że już po bólu i co nie mniej istotne,że  infekcja została  zatrzymana.Wyniki może zachwycające nie są, ale  poczekajmy na rozwój sytuacji.Zawsze mnie fascynowało,że koty nawet mimo braku zębów jakoś sobie radzą z jedzeniem, zupełnie  inaczej niż my -ludzie  Drobna ekstrakcja i od razu jogurciki, zupki,rozgniecione banany a tu proszę -jest saszetka, zjem saszetkę !
Drobna ekstrakcja i od razu jogurciki, zupki,rozgniecione banany a tu proszę -jest saszetka, zjem saszetkę ! 
   Odpoczywajcie
 Odpoczywajcie 
aistionnelle pisze:Byliście bardzo dzielniI tak trzymać dalej
.Ważne, że już po bólu i co nie mniej istotne,że infekcja została zatrzymana.Wyniki może zachwycające nie są, ale poczekajmy na rozwój sytuacji.Zawsze mnie fascynowało,że koty nawet mimo braku zębów jakoś sobie radzą z jedzeniem, zupełnie inaczej niż my -ludzie
Drobna ekstrakcja i od razu jogurciki, zupki,rozgniecione banany a tu proszę -jest saszetka, zjem saszetkę !
Dużo zdrowia ode mnie
Odpoczywajcie

Dzisiaj zdecydowanie lepiej.Franuś jak mnie zobaczył poderwał się na łapki jak młody Bóg i zażądał natychmiast jedzenia.Bardzo ładnie zjada też Renala.
 Dzisiaj zdecydowanie lepiej.Franuś jak mnie zobaczył poderwał się na łapki jak młody Bóg i zażądał natychmiast jedzenia.Bardzo ładnie zjada też Renala. Dobremu Duszkowi
 Dobremu Duszkowi  tylko mam problem z zlokalizowaniem nicka
  tylko mam problem z zlokalizowaniem nicka  
   za wczorajszą wplatę
  za wczorajszą wplatę  a konto wizyty Franusia.
  a konto wizyty Franusia.  Dotarła wpłata 100 zł pięknie dziękujemy.
 Dotarła wpłata 100 zł pięknie dziękujemy. 

iza71koty pisze:Franusiowi apetyt dopisuje.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 12 gości