Obecny czas: Śro Mar 10, 2010 20:17

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Regulamin forum

Kliknij tutaj, aby zobaczyć regulamin forum

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 120 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Milka, Kropka... Książka znów w sprzedaży. Zapraszam :-)
PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 11:59 

Dołączenie: Wto Sie 02, 2005 18:45
Miejscowość: Włoszczowa
W styczniu 2008 roku założyłam wątek moich czterech kotów Milki, Kropki, Frodo i Sznycka. Planowałam, że będzie to wątek bogato ilustrowany zdjęciami, a wpisy będą pojawiać się tam od czasu do czasu. Ku mojemu zaskoczeniu, wątek został od razu bardzo ciepło przyjęty przez dziewczyny z forum, które zmusiły mnie do niemal codziennych wpisów, a po setnej stronie wątku kategorycznie zażądały jego wersji książkowej, na co dałam się namówić :-) .

Do tej pory sprzedałam za pośrednictwem forum 100 sztuk książki. Kwota 5 zł z każdego sprzedanego egzemplarza wspomogła koty pozostające pod opieką forumowej Rustie. W tej chwili rozpoczynam sprzedaż dodruku i znowu każde 5 zł zasili konto Rustie :-) .

Gwarantuję sympatyczną lekturę okraszoną mnóstwem fajnych kocich fotek :-). Dla zachęty wstawiam fotki przodu i tyłu okładki oraz kilku przykładowych stron książki.
Image
Image

Image Image Image

Cena książki wynosi 35 zł + 5 zł (wysyłka jednego egzemplarza) lub 10 zł (wysyłka 2 egzemplarzy). Zainteresowanym na pv podam dane do przelewu i poproszę o adres do wysyłki.
30 sztuk czeka :-) . Serdecznie zapraszam do kupna! :D

EDIT z 17 grudnia 2009
Od sierpnia sprzedałam 12 książek :D . W wyniku tej sprzedaży koty pozostające pod opieką Rustie zyskały 60 zł :D . Dziś posłałam przelew na konto Rustie. Wklejam jego potwierdzenie. Kwota powiększona jest o 90 zł, które przyniosła sprzedaż kalendarza z Milką, Kropką, Frodo i Sznyckiem :ok:
Image

Do sprzedania zostało jeszcze 18 książek. Serdecznie polecam :ok:

Ostatnio edytowany przez JoasiaS, Czw Gru 17, 2009 14:39, edytowano w sumie 1 raz

Temat postu:
PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 12:01 

W tym poście pozwolę sobie wkleić opinie osób, które przeczytały przygody Milki, Kropki, Frodo i Sznycka.
Mam nadzieję, że zachęcą Was do zakupu dzieła ;-):

Amyszka napisał(a):
A ja dostałam dziś - jestem zachwycona - cudnie wydana - piękne foty i ten pomysł ...nawet są emotinki :D . Dawno żadna książka nie zrobiła na mnie takiego wrażenia :D :D :D .
Joasiu książkę się superrrr czyta ;-)
Image

bbd2 napisał(a):
dzisiaj listonosz przyniósł, popełniłam błąd i kopertę otworzyłam, zamiast odłożyc na później :roll: ponieważ okładka i format wyglądały bardzo zachęcająco zajrzałam tylko, niewygodnie mi było na stojąco, więc klapłam na krzesełko i przepadłam dla otoczenia, aż przeczytałam :twisted: . Super się czyta, jeszcze lepiej ogląda, rewelacyjny prezent dla zakoconych domów, aby przekonac o konieczności: kastracji, właściwej diety, niewychodzeniu itp.

smoczyca3g napisał(a):
Naprawdę POLECAM! Książkę Joasi po prostu połyka się oczami :)
Ja też czytałam ją w pracy pod biurkiem :oops: ...dzięki czemu zresztą zainteresowała się nią także moja koleżanka z pracy ;) teraz ona czyta pod biurkiem :twisted:

ezynka napisał(a):
Tak, właśnie- książka połknięta, a dokładnie jej treść i fotki :D :D Bardzo przyjemnie sie ją czytało, jednym tchem :lol: jedyna smutna rzecz to to, ze się już skończyła....
teraz podrzucę ja siostrze :wink:

MS napisał(a):
Książka przeczytana od deski do deski. Jest REWELACYJNA! Można pośmiać się i popłakać... Gdyby wszyscy, którzy nie znają kotów - przeczytali tę książkę za jednym posiedzeniem - na pewno zmieniliby zdanie o footerkach. :lol:

Joasiu, udała Ci się ta książka. Pomysł rewelacyjny, a bohaterowie po prostu boscy! Tworzycie Wszyscy świetną Rodzinkę! :-)

Gratuluję, naprawdę fajny pomysł i fajny efekt końcowy. :love:

Pozdrawiam serdecznie...

Małgosia (MS)

3M napisał(a):
Książka jest ciekawa i zabawna. Oczywiście przeczytałam prawie całą wracając z nią z poczty ale z braku czasu nie pochwaliłam się tym.
Zwierzaki są przeurocze - tylko pozazdrościć takich futrzastych!

A dedykacja autorki jaka sympatyczna :wink:

Polecam, polecam, polecam! 8)

Happy napisał(a):
Moja książka trafiła najpierw do mamy (ja przeczytam dopiero w styczniu). I wczoraj właśnie się dowiedziałam, że mama zaczęła czytać książkę w sobotę wieczorem, a w niedzielę wstała o 4 rano (!), żeby dokończyć :lol: Podobno zdjęcia są urocze :D

puss napisał(a):
polecam tą pozycję literacką!! TŻ próbuje mnie wkręcić w oglądanie filmu, a ja do niego: no już, tylko dokończę czytać tą stronę :lol: ogólnie rzecz biorąc czekam na powrót do domu, żebym mogła poczytać książeczkę Joasi :ok:

kicikoci napisał(a):
Ksiązka doszła w poniedziałek. Przeczytałam ją momentalnie. Genialna. Uwielbiam czytać takie opowieści. A te fotografie... miodzio :spin2: . Wczoraj chciałam ja przeczytać ponownie i okazało się, że tato mi podwędził. To troche dziwne bo on czyta tylko naukowe ksiażki historyczne :twisted: , ale za to strasznie kocha koty.

:D

Temat postu:
PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 12:44 

Dołączenie: Pon Kwi 30, 2007 22:20
Miejscowość: Białystok / często Kraków
Nie znalazłam poprzedniego wątku, ale wszem i wobec oświadczam, że książka jest super :) Bardzo ciepły styl pisania, piękne zdjęcia. Polecam ;-)

Image

Nasz wątas: viewtopic.php?f=1&t=64940

Temat postu:
PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 12:49 

AniHili napisał(a):
Nie znalazłam poprzedniego wątku

Poprosiłam o zamknięcie, żeby nie robić bałaganu ;-)

AniHili napisał(a):
wszem i wobec oświadczam, że książka jest super :) Bardzo ciepły styl pisania, piękne zdjęcia. Polecam ;-)

Dziękuję za tę recenzję Aniu :D

Temat postu:
PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 12:50 

Dołączenie: Pon Maj 20, 2002 13:49
Miejscowość: Olsztyn
Serdecznie polecam!

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 17:10 

Dołączenie: Pon Paź 15, 2007 20:58
Miejscowość: Pruszków
Joasiu:
W tej chwili niestety nie zamówię, bo niestety nie dam rady finansowo.
Ale...
12-13 września robimy imprezę w Podkowie Leśnej w ramach festiwalu Otwarte Ogrody. M.in. będzie kiermasz charytatywny z którego dochód będzie przeznaczony m.in. na schronisko w Milanówku, Koterię i Azyl w Konstancinie.
Rozważamy też możliwość kiermaszu pół-komercyjnego, z którego część dochodu będzie przeznaczona na cele charytatywne.
Będzie kącik księgarski, będziemy na nim sprzedawać m.in. książkę forumowej czitki.

Jeśli rozważasz sprzedaż książki (kilku egzemplarzy) na tymże kiermaszu, to zapraszam na PW :)

Temat postu:
PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 17:13 

Dołączenie: Sob Lip 01, 2006 22:30
Miejscowość: Kraków
Ja też polecam :1luvu: :1luvu:

Temat postu:
PostWysłany: Pon Sie 24, 2009 19:49 

Dołączenie: Śro Wrz 03, 2008 16:26
Miejscowość: Warszawa Mokotów
Gorąco polecam książkę jest ciepła, delikatna, cudownym językiem opowiadająca historię życia Asinych kotów, ale także wspaniale pokazująca zagrożenia i sposoby ich pokonywania polecam :D

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: Wto Sie 25, 2009 7:13 

Anuk napisał(a):
Jeśli rozważasz sprzedaż książki (kilku egzemplarzy) na tymże kiermaszu, to zapraszam na PW :)

Anuk, poszło pv :)

Temat postu:
PostWysłany: Wto Sie 25, 2009 19:12 

Dołączenie: Czw Mar 22, 2007 14:26
Miejscowość: Bolesławiec Śl.
Reklama super kniżki :D

Image

Kod:
[url=http://tiny.pl/hh6b8][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/eaed366c01.gif[/img][/url]

:ok:

Profil E-mail  

Temat postu:
PostWysłany: Śro Sie 26, 2009 7:47 

Amysiu!!! Przepiękny banerek :D :D :D :D :D
Dziękuję!!! :1luvu:

Temat postu:
PostWysłany: Śro Sie 26, 2009 15:07 

Dołączenie: Wto Lip 14, 2009 20:15
UWAGA! OSTRZEŻENIE! DO WSZYSTKICH CHĘTNYCH NA KSIĄŻKĘ JOASI!

Lektura owej pozycji owocuje całkowitym zatraceniem kontaktu z rzeczywistością do chwili jej przeczytania 8)

Brawo JoasiuS! Książka fantastyczna, bohaterowie chwytający za serce (pochlipałam momentami...), a i cel szczytny :D

Nic tylko polecać :twisted:

p.s. Chcę więcej!!! A gdzie kolejna część? Czy jest klub Anonimowych Czytaczy? Czuję się uzależniona... Sic! :twisted:

Temat postu:
PostWysłany: Czw Sie 27, 2009 7:52 

Dziękuję num-lock :lol:
O kolejnej części na razie nie myślę, ale serdecznie zapraszam do naszego wątku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=98 ... sc&start=0

:D

Temat postu:
PostWysłany: Czw Sie 27, 2009 8:10 

Dołączenie: Wto Lip 14, 2009 20:15
Nie za ma co 8)

Dzięki za zaproszenie - już lecę :D

Temat postu:
PostWysłany: Czw Sie 27, 2009 14:29 

Dołączenie: Śro Wrz 03, 2008 16:26
Miejscowość: Warszawa Mokotów
hopsniemy sobie troszkę :D

Profil E-mail  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 120 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Dziękujemy !!! [ forum >>> ]

Kalendarze: Fundacja VIVA [>>>], Fundacja FFA [>>>],

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Magdalaena, marciav, Monisek oraz 4 gości