Szukam domu stałego dla 2 pięknych śnieżnobiałych dam w wieku ok. 5 i 2 lat (matka z córką). Mają całe futerko białe a oczka zieloniutkie- piękne są !! Na górnym zdjęciu matka, a dolnym córka.
Obie kotki są po przejściach. Panny są niedawno wysterylizowane, już całkiem zagojone, mają za sobą także 2 odrobaczenia (robaków nie stwierdzono), a wkrótce będą szczepienia i ogólny przegląd zdrowia

Kicie mieszkały u pewnych ludzi w piwnicy, były zaniedbane i niewysterylizowane, zapchlone i niedożywione.
Dołożyłam wszelkich starań, aby już nigdy nie musiały się bezmyślnie rozmnażać, dzięki wsparciu forumowych kociarzy uzbierałam fundusze na zabieg i weta. Wiele nerwów kosztowały mnie sterylizacje obu pań, gdyż nie odbyło się bez komplikacji, ale to już na szczęście za nami i teraz śmiało z nadzieją szukamy domku dla kitek. Zaznaczam, iż mam wygórowane wymagania co do warunków i ludzi, do których trafią piękności, jednak to wszystko dla dobra kotek. Najlepiej jakby ktoś adoptował obie panny razem, gdyż mimo, że nie okazują sobie czułości to jednak dotąd żyły w swoim towarzystwie.
Starsza kotka to bezwzględna dominatorka, ale w stosunku do człowieka to kot nakolankowy, chociaż wszystko musi być tak jak ona chce, wielce myziasta i mruczasta

Młodsza kotka jest również mruczastą przylepą, ale rzadko sama prosi się o myzianie, ma w sobie jeszcze wiele z małego kociaka.
Obie panny muszą trafić do domu niewychodzącego, zabezpieczonego przed ucieczką lub zagrożeniami, do ludzi doświadczonych w obcowaniu z kotami, odpowiedzialnych, najlepiej do domu gdzie nie ma innych kotów- na pewno nie będą tolerować psów!!! Jeśli chodzi o dzieci, to starsza kotka na pewno ich nie będzie w stanie zaakceptować.