Adres bloga Olafa i Trixi
Szukamy dalej domu na stałe dla Olafa i Trixi. Koty już są zdrowe, trzymają się dzielnie i tworzą zgrany "zbiór przyjaciół z jednej paki"

Dwa koty z Poznania proszą o kochający dom i adopcję na zawsze - www.olaf-trixi.pl!
Prosimy was wszystkich o propagowanie tego bloga na forum, w ogłoszeniach i uczestnictwo we współtworzeniu bloga

Jeśli ktoś chce przesłać bilety tak po prostu i wzbogacić moją kolekcję - zapraszam. Proszę pytać o adres na PW

Bazarek jest na rzecz kotów eksmitowanych z poznańskiego Wilczaka

Zapraszam do przeczytania o kotach - one naprawdę potrzebują dużo pomocy i mimo tragedii, która je spotkała, wciąż bardzo kochają ludzi! Zostały umieszczone w DT i DS, inne w schornisku, kilka niestety nie przeżyło... wszystkie potrzebują naszej pomocy - niektóre wymagają leczenia, dla innych potrzebna jest karma.

Jeśli ktoś może - prosimy o DT! Jeszcze kilka kotów zostało w przytulisku. Lato nie będzie dla nich dobre - kłębią się tam insekty, jest gorąco, mieszkają poza tym w klatkach i nie mogą sobie pobiegać! Dla tak wspaniałych kotów to strasznie smutny los! A one odwdzięczają się za każdą pomoc z całych swoich sił

Część I
Część II
Część III
U mnie i mojej dziewczyny jest teraz na DT kot Olaf i mała koteczka Trixi - oba szukają domku na stałe!!!
Zobaczcie: http://allegro.pl/item647712025_piekny_kot_ek_olaf_czeka_na_dom_poznan.html
http://allegro.pl/item648622812_sliczna_kot_ka_trixi_szuka_swojego_domku_poznan.html
Kiedy to piszę, Trixi smacznie śpi u mnie na kolanach

O co cho w tym bazarku

Będzie trochę inaczej niż zwykle, bo ja będę płacił, a wy w zamian za to przysyłajcie bilety komunikacji miejskiej do mojej kolekcji

Tak więc jeśli ktoś posiada bilety, bo jeździ autobusami, albo na przykład był w podróży i przywiózł trochę wśród pamiątek i papierzysk to może je wysłać do mnie zwykłym listem - adres podam na pw.
Za każde 20 różnych biletów (zebranych od różnych osób) mogę w tej chwili wpłacić po 10zł na konto fundacji Koci Pazur na koty z Wilczaka.
Za aktualne bilety z GOP o nominale 1,50zł dziękuję - mam ich już około 50 sztuk

Jeśli jedna osoba prześle 50 lub więcej biletów, to wpłacę od razu 25zł.
Duble (powtarzające się bilety) mogą być, ale max 15 sztuk danego rodzaju. Można oczywiście przesłać więcej, ale nie wliczę ich do biletów na koty.
Masz mniej biletów? Nie ma sprawy - wyślij ile masz, ktoś inny wyśle swoje i razem to wszystko złoży się w okrągłą sumkę

Fundacja dla zwierząt "Koci Pazur"
PKO BP SA Poznań
51 1020 4027 0000 1402 0415 2856
z dopiskiem "dla kotow z Wilczaka"
W ogóle wysyłając nie przejmujcie się, że już takie mam albo mogę mieć, albo że kilka jest takich samych

Zapraszam zwłaszcza osoby, które mogą wysłać nie więcej niż kilka biletów! Zakładając ten wątek przede wszystkim o was myślałem

Chciałbym, żeby każdy kto chce mógł wziąć udział. Dlatego nie ma czegoś takiego jak "nie warto"

Wyślij chociaż jeden bilet
A oto lista darczyńców

zabers - 2 bilety
skaskaNH - 19 biletów
------------------------------ 20 biletów = 10zł na konto fundacji

przenoszę - 1 bilet
aoi neko - 5 biletów
osspdg - 19 biletów

przenoszę - 5 biletów
progect - 23 bilety