PIANKA DO WŁOSÓW SUNSILK- na CIACH!a

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro kwi 01, 2009 1:15 PIANKA DO WŁOSÓW SUNSILK- na CIACH!a

CIACHa mam nadzieję nikomu nie trzeba przedstawiać:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=72586&highlight=

piankę dostałam od mamy, użyłam może 2, może 3 razy i przekonałam się, że moje włosy potrzebują czegoś mocniejszego ;) szkoda mi jej wyrzucać, postanowiłam więc przekazać ją na szczytny cel, szczególnie, że jeszcze prawie całe opakowanie zostało :)

Pianka jest z serii "Objętość" (zielono-niebieska), producent obiecuje zwiększoną objętość u nasady włosów i mocne utrwalenie.

http://www.sunsilk.pl/app/product14

początkowa objętość 200 ml, jak pisałam użyłam je może 3 razy.

zaczynamy od 8 zł, pokrywam koszt przesyłki.

Zapraszam! :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro kwi 01, 2009 11:26

Dziękujemy bardzo za bazarek :D

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Śro kwi 01, 2009 21:57

nie ma za co, zachęcam do licytacji :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09