Niestety, zmusiła mnie do tego rzeczywistość, a zmobilizowały - uczestniczki mojego Drańskiego wątku

Część z Was wie być może, ile mam własnych kotów, że karmię też ileś niewłasnych, że z powodu własnej choroby od prawie pół roku nie pracuję... i jaka sytuacja zmusiła mnie do zmiany lecznicy na dużo droższą. Tyle tytułem wyjaśnienia i usprawiedliwienia. Jeszcze raz przepraszam.
Jedna z moich kotek, Bolusia, od kilku miesięcy ma poważne problemy z zębami. Najpierw było zaleczanie stanu zapalnego dziąseł, pierwsze czyszczenie zębów i doleczanie sterydem, niestety po kilku tygodniach po odstawieniu leku problem powrócił Na własną rękę powtórzyłam serię encortonu, znowu pomogło na jakiś czas... A potem od nowa antybiotyk, zaleczanie dziąseł, leki na apetyt i w końcu kolejne czyszczenie zębów (poprzednie było jak się okazało bardzo pobieżne) połączone z usunięciem kilku tylnych, które były w gorszym stanie.
Niestety wbrew wszelkim nadziejom stan zapalny nadal się utrzymuje, teraz jest to podobno reakcja osłabionego organizmu na narkozę i zabieg... Znów niezbędne są wizyty w lecznicy i przynajmniej na razie - kroplówki...
Na dalsze leczenie Buśki wystawiam na tej aukcji wiosenną biżuterię

1. Komplet z drewnianych koralików. Kolor w rzeczywistości... bliski odcieniem butelkom Heinekena (bardziej stosowne porównanie nie przychodzi mi do głowy

Cena wywoławcza kompletu 7 złotych + koszty wysyłki.
2. Błękitna 'smyrająca'

Cena wywoławcza 5 zł + koszty wysyłki.
Aukcja każdej z rzeczy potrwa tydzień od pierwszej oferty, w Warszawie zapraszam po odbiór osobiście, zapewniam kawę/herbatę i zainteresowanie ze strony przynajmniej dwóch namolnych Drani

Zapraszamy i z góry serdecznie dziękujemy za udział w aukcji.
Ja & Bolusia