Bazarek przeznaczam na dofinansowanie szczepienia moich kociaków.
W związku z wykryciem u mojego Psotusia w październiku br. wirusa kociej białaczki, musiałam przetestować pozostałą piątkę. W ubiegłym tygodniu powtarzałam testy (minusy

Na aukcji wystawiam 2 książki jednego z najbardziej uzdolnionych pisarzy irlandzkich młodego pokolenia. Robert McLiam Wilson urodził się w 1964 roku w Belfaście, studiował literaturę angielską. Jak dotąd wydał 3 powieści, z których każda cieszyła się wielkim uznaniem czytelników i krytyków literackich.
Aukcje trwają tydzień od pierwszej oferty. Cena wywoławcza obu książek: 15 zł (za każdą) + 2 zł koszt przesyłki (różnicę pokryję ja).

Pełna niespodzianek i ironicznej mądrości przewrotna pseudoautobiografia, błyskotliwa, gorzka, zabawna opowieść o 4 dniach z życia dwudziestodwuletniego Irlandczyka, który wybrał wolność bezdomnego włóczęgi.
Aktualna oferta: Yoko - 20 zł

"McLiam Wilson próbuje spleść dwie rzeczy niemożliwe i nieporównywalne: równie starą jak miłość - zazdrość i pragnienie bezwzględnego przywłaszczenia sobie ukochanej osoby, nawet jej przeszłości, z siłą, która niszczy" (fragment recencji "Autopsji").
Aktualna oferta: Yoko - 20 zł