Rozpoczynamy 2 część wątku naszych tymczasów. Mam nadzieje, że będzie dużo lepsza od poprzedniej, że kociaki wreszcie znajda wspaniałe, kochające i odpowiedzialne domy, bo przecież tylko na takie zasługują!
Stan na dzień dzisiejszy w naszym zwierzyńcu jest nastepujący - 4 tymczasiki, razem 11 kotówi psina.
Jest róznie raz lepiej, raz gorzej, czasami bardzo źle. Ot życie.
To link do pierszej części:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=75 ... c&start=15
tak zaczynaliśmy kilka miesięcy temu:
To kociaki , który przyjechały do nas z lotniska pare tygodni po koteczkach zabranych z piwnicy na Ochocie.
Tak wyglądaly te kociakijak trafily do nas ponad 3 miesiące temu - maleńkie biedne kruszynki, brudne, wystraszone lotniskowe kociaki
Pankracy
maleńki kociaczek, który ne chodzil, nie jadl, pelzal, taka mala myszka

Luneczka
maleńka, filigranowa koteczka, z wielkimi wystraszonymi oczkami

Pankracy i Boluś

Boluś
maleńki kluseczek, żuczek na króciutkich lapenkach, spokojny, cichutki, jakby go nie bylo

Kalibra wcześniej

Kalibra teraz

A teraz jest tak

Pankracy
Teraz to piękny, dorodny kocurek.Jak przyszedł do nas to nie jadł, nie chodził - taka mała myszka z niego była - nie wiedzieliśmy czy przeżyje - bardzo chorował ale udało się - jest z nami, żyje i jego obecności nie da się nei zauwazyć.
Jest kochającym ludzi kociakiem, cały czas mruczy, wywala brzuszek, jak tylko ktos usiądzie to wskakuje na kolana - naprawde niepowtarzalny kocurek; kocha wszystkich bez wyjątku i można z nim zrobic dosłownie wszystko - najwazniejsze dla niego to bliskość, obecnośc kogoś kto go kocha.

Lunka
to piękna filigranowa koteczka o cudownym charakterze, nazywamy ja marcepanową panienką. To bardzo delikatna, wrażliwa koteczka, która kocha ludzi i rozdaje całusy.
W kontaktach, na poczatku jest bardzo niesmiała ale potem odda człowiekowi całe swoje serce. Jest spokojna, kontaktowa, przytulasna i mrucząca - tylko brac i kochać. Potrzebuje naprawde kochającego i odpowiedzialnego domu

Boluśto taka malenka pierdułka

śpioszki razem

Boluś i Kalibra

Suszymy pranie

nasz banerek
Bannerek dla tygrysiątek

rozliczenie
borosia-100zł
mo nika- 100zł
Afatima -100zl
Ja-Ba - 150zl
Evvcik- 50zł
Be-150zł
Ja-Ba-100zł
bazarek od Anuk - 116zł
besset2- 140 zl( na kastracje Bolusia i kociaki)
borosia - 80zl
Killatha -50zł
bazarek od Kaprys 2004 -340zl
razem 1476 zl
serdecznie dziękujemy!
wydatki
wizyta kalibra *3 razy ( biotyl, nawanianie, catosal) - 45zł
intestinal suchy 2,5kg, lakcid*2, espumisan, enterogast,neopancretaniunum- 139,70 zł
4saszetki intestinal,2 convalescent proszek-33 zł
Bolus wizyta(antybiotyk, tolfedyna) krople do oczu - 57,00zł
splata cześci dlugu wet.- 100zl
Boluś wizyta,leki, 3*intestinal, 3*i/d, krople, żwirek, karma -155,50 zl
krople, żel do oczu, lakcid -43,5
badanie zeskrobiny,hodowla; leki, karma - 124 zł
hilss i/d, intestinal -54 zł
leczenie Boluś - 43 zł
szczepienia, karma wet, puszki -383 zł
szczepienie maluchy,karma -162zł
wet.Kalibra, karma,leki - 129zl
boluś wet, karma aler.- 41zł