[KRK] Sześć cielaczków szuka DT, DS, czegokolwiek :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 05, 2008 15:32 [KRK] Sześć cielaczków szuka DT, DS, czegokolwiek :(

Sześć malusich krówek szuka na cito domów, również tymczasowych. Część na pierwszych 4 zdjęciach.
Kocica z kociętami wyleciała z domu, po tym jak właścicielka kupiła psa :? Rodzinka przeprowadziła się do sąsiadki - starszej Pani o złotym sercu. Są tam bezpieczne, mają pełne brzuszki, ale muszą znaleźć domki.
Pani ma już czarną nastoletnią kocicę, mamusia kociąt też pewnie zostanie u niej na stałe. Obie kociczki na piątym zdjęciu. Mamuśki kastracją zajmę się osobiście. Czarna seniorka też nie wysterylizowana, jeśli Pani wyrazi chęć, będę potrzebować wsparcia finansowego na badania przed operacją.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Śro lis 05, 2008 15:41

jakie słodkie maleńtasy :1luvu:

Rustie, jest szansa na więcej zdjęć?
Będę na dniach robiła masowe ogłoszenia, więc im też bym mogła ;)

A wszystkim bardzo polecam koty od Rustie - to dobra firma 8)

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Śro lis 05, 2008 16:02

Kontakt na razie mailowy (napisałam do wnuka Pani, by sobie poużywać na rozmnażaczu w ramach odreagowania, a okazało sie że sytuacja zupełnie inna :oops: ) W weekend pewnie poznam maluchy (i kobietę) na żywo :D
Śliczne są, to fakt :)

Rustie

Od: Wto paź 21, 2003 6:11

Post » Śro lis 05, 2008 16:03

Aż powtórzę:
sanna-ho pisze:A wszystkim bardzo polecam koty od Rustie - to dobra firma 8)

:D

Rustie, sprzedałam już trochę książek. Pod koniec tygodnia pójdzie do Ciebie przelew. Coś tam ustukałam przecież na swojej marnej twórczości :mrgreen:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro lis 05, 2008 16:29

:D śliczne krówki mam nadzieję że znajdą dobre domki .

KOTEK1988

Od: Sob mar 01, 2008 15:30