1. Swietna ciemnozielona kurteczka marki MKOne.
100% bawelny, zapinana na haftki, z przodu slicznie wykonczone w stylu "carska Rosja". Kupilam ja w Anglii, na metce rozmiar 12 (40), ale nosilam ja majac rozmiar 36 (byla ciut za szeroka, na 38 powinna byc lepsza) Cena wywolawcza - 10 zl
2. Bluzeczka Top Secret, 100% bawelny, rozmiar xs - przesliczna, z marszczeniami, haftami i falbanka na dole. Raz noszona i wyprana, ciut zbyt optymistycznie podeszlam do wlasnego rozmiaru
3. Jasnozielony sweterek Tommy Hilfiger, noszony tylko klka razy. 80% welny, 20 % nylonu. przesliczny i bardzo cieply! Rozmiar z metki - s, bedzie tez super lezec na xs. Cena wywolawcza - 10zl
4. Jeansy Sisters Point, rozmiar z metki xs, proste nogawki, na kieszeniach z tylu hafty i cyrkonie. Fabvryczne przetarcia na pasku i delikatne u dolu nogawek. Troche sie rozciagaja, noszone tylko kilka razy. Sklad - 75% bawelna, 23% polyester, 2 % spandex. Dosc niski stan. Cena wywolawcza - 10 zl
Wymiary:
szerokosc w obnizonym pasie - 37 cm x 2
szer. w biodrach - 44 cm x 2
dl. calkowita - 102 cm
dl. nogawki od kroku - 83 cm
szer. nogawki na dole - 19 cm x 2
szer. w udzie na wys. kroku - 23 cm x 2
szer. w udzie 10 cm ponizej kroku - 21 cm x 2
(wymiary podane bez rozciagania)
5. Spodnie z czarnego lnu, nogawki proste, o kroju podobnym do prostych jeansow (spodenki maja szlufki i kieszenie). Rozmiar z metki xs. Sklad - 53% lino, 47% viscoseCena wywolawcza - 5 zl
Wymiary :
długość:106 cm,
długość nogawki od kroku: 83 cm,
długość od pasa do kroku: 24 cm,
obwód pasa : 36,50 cm x 2
obwód bioder: 43,50 cm x 2
szerokość w udzie na wysokości kroku: 27,50 cm x 2
szerokość nogawki u dołu: 24 cm x 2
6. Jasnobezowe, bawelniane spodnie. W pasie zapinane na guzik i dodatkowo wiazane sznureczkiem. 100 % bawelny. Rozmiar 36-38,proste, dosc szerokie nogawki, na osobe o szczuplej talii. Jak wszystkie moje rzeczy - ewidentnie wymagaja wyprasowania
Wymiary:
szer. w pasie - 35 cm x 2
szer. na wysokosci kroku - ok 50 cm x2
szer. nogawki- 27 cm x 2
stan z przodu - 27 cm
dlugosc nogawki od kroku - 79 cm
7. Czarna, tulipanowa spodnica Miss Selfridge. U gory wykonczona atlasowa tasiemka i wiazana. Rozmiar z metki 36, moim zdaniem 36/38. Sklad - 60% polyester, 35% wiskoza, 5% elastan.Cena wywolawcza - 5 zl.
Wymiary :
u gory - 40 cm x 2
w biodrach - ok 46 cm x 2
dlugosc - 62 cm
8.Szorty Geber, nowe, z metka - rozmiar metkowy s, wg mnie xxs
9. Koszulka z krotkim rekawem H&M Logg. Rozmiar 34, 100% cotton. Stan dobry, swietny, wciety w pasie kroj. Cena wywolawcza - 5 zl.
10. Srebrne, angielskie sandalki, rozmiar 3 (35/36). Wewnetrzna wkladka ma dlugosc 23 cm, ja mam stope o dlugosci 22 i sa troszke za duze, najlepsze bylyby na niecale 23 cm. Nowe, jedynie mierzone. Na podeszwie ciagle metka z cena (10 funtow) Cena wywolawcza - 5 zl
Zapraszam