Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
monika katowice pisze:Jestem na forum pierwszy raz przygarnełam do swojego domku Bródkę , w koncu znalazła kochany dom.Nie mam w domu kotów ale mam psa duzego psa ale bardzo sie zaprzyjaznili i super sie dogaduja .
iwona_35 pisze:monika katowice pisze:Jestem na forum pierwszy raz przygarnełam do swojego domku Bródkę , w koncu znalazła kochany dom.Nie mam w domu kotów ale mam psa duzego psa ale bardzo sie zaprzyjaznili i super sie dogaduja .
czy chodzi o Bródke od Mar z Zabrza?
mar9 pisze:iwona_35 pisze:monika katowice pisze:Jestem na forum pierwszy raz przygarnełam do swojego domku Bródkę , w koncu znalazła kochany dom.Nie mam w domu kotów ale mam psa duzego psa ale bardzo sie zaprzyjaznili i super sie dogaduja .
czy chodzi o Bródke od Mar z Zabrza?
tak Iwonko, to ta sama Brodzia![]()
![]()
![]()
monika katowice pisze:Jestem na forum pierwszy raz przygarnełam do swojego domku Bródkę , w koncu znalazła kochany dom.Nie mam w domu kotów ale mam psa duzego psa ale bardzo sie zaprzyjaznili i super sie dogaduja .
MaybeXX pisze:Lubię takie newsy
monika katowice pisze:Jesli dam rade to w tym tygodniu chciałąbym spisac umowe ja tez sie ciesze , ze Bródka nareszczie jest szczesliwa i ma kochajacy ja domek bardzo bardzo kochajacy
monika katowice pisze:Bródka spi ze mną w łózku, jak sie kapie to siedzi na pralce i czeka , jak rano wstaje do pracy to przybiega do kuchni jak robie sobie kawe to miauczy i chce sie głaskac i uwielbia spac w mojej szafie .Czasem nawet lubi mi ukrac kanapkę ze stołu oczywiscie jak jest z kiełbasąi bardzo lubi serek z reszta ja tez
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 101 gości