Koteczka podstępnie okociła się GDZIEŚ w W-wie. Powiem uczciwie, że nawet nie spytałam przywożącej osoby, skąd ona dokładnie jest...
Została znaleziona z maluchami w stanie charcząco-dławiącym. Dziewczyny myślały, że to KK, że panna się przeleczy i się ją ciachnie, a maluchy wyadoptuje. Projekt prawie wypalił. Prawie.
To nie wirusówka-w buzi jest nowotwór gigant-niewykluczone, że coś jest też nie tak z nosem. Niezbędna będzie operacja guza, a dopiero potem jak będzie możliwość podania drugiej narkozy-sterylka.
Amolka jest cały czas na lekach-guz ropiał, utrudniał jedzenie i "obsługę" maleństw.
Koteczka ma już czekający na nią domek po przeleczeniu-na kotecki już zawczasu go szukamy.
Uzyskane fundusze przekazane będą w całości na
Koci Świat Kasi Strzeleckiej w Nasielsku.
Zapłata za przedmioty - bezpośrednio na konto w/w fundacji.
Rachunek bankowy:
92 1060 0076 0000 3200 0095 6342
Kątne 59
05-190 Nasielsk
+ nick, za jaki przedmiot. http://www.kociswiat.org.pl
Koszt wysyłki pokrywa KUPUJACY (uzganiamy to z Kasia - bo ona robi wysyłki, lub odbiór osobisty Warszawa Ochota)
Licytacja tydzień od pierwszej licytacji (dla mojego ulatwienia koniec będzie zawsze o 22giej czasu forumowego) np.zaczynamy we wtorek o 15.09 - konczymy za tydzien o 22.00.
Dla Kociego Świata śliczne buciki VANITI.Bardzo zgrabnie wygladają na nóżce, ale na wąską stopę. Kupione na Allegro, nie noszone przeze mnie, bo okazały się za ciasne. roz.36
dł. wkł. wew. do samego czubeczka - 25 cm na bardzo szczupłą stope)
wys. obcasa - 5 cm

Zaczynamy licytacje od 9.90 zł + wysyłka (lub odbior na ochocie)
KUP teraz 25 zł + wysyłka (lub odbior na ochocie)