Witamy kochane cioteczki
Jak wiecie, wczoraj bylysmy z Kelusia u weta. Dla mojej drobinki bylo to arcystresujace przezycie- juz od momentu opuszczania jej wlasnej lazienki. W leczniy byla przerazona i wyrywala sie doktorkowi strasznie, ale na tej podstawie stwierdzil, ze pomimo mikro cialka kicia jest calkiem pelna sil

Morfologie postanowil zrobic za ok. 4 tygonie, kiedy mala juz sie doje i wtedy wyniki beda bardziej miarodajne. Ufam mu (opiekuje sie moja futrzana rodzinka wspaniale juz od 20 lat), wiec czekamy.
Grzybek w odwrocie, futerko pieknie odrasta! Powiedzial, ze Kelly nie wymaga leczenia, jedyne czego ona potrzebuje to cieplo emocjonalne, MILOSC.

Diagnoza absolutnie zgodna z Wasza Kochane Ciotki

Nooo, z ta terapia nie ma problemu
Po powrocie do domu moja kruszka natychmiast wyskoczyla z transporterka i hyc do miseczki

Och, jaka frajda jest miseczka, mniam, mniam! Oczywiscie duza musi caly czas glaskac. Kellusia wtedy wcina i mrrrruczy. Po jedzonku mizianki (oczywiscie mowimy o miziankach z kicia, ktora dopiero stawia pierwsze kroki przy swojej duzej), troche na legowiku, troche w budce. Najbardziej mnie rozbraja kiedy podstawia mi do drapusiow swoj ekstremalnie wychudzony tyleczek, poczym barankuje pod moje ramie. Kiedy jestesmy razem mruczy non stop.
Jej ulubionym miejscem do spania jest parapet, ale nadal tylrm do okna. Poza tym widze, ze zwiedzila juz wszystko co znajduje sie w jej apartamencie, dzielnie spacerujac miedzy kremikami.
Dzisiaj rano juz przy mnie biegala, chociaz oczywiscie zachowujac czujnosc. No i oczywiscie wcinala jak burza

W kuwetce piekne qupsy i duzo sioo, pieknie
Moja kochana drobinka chwilowo pozostanie w izolacji, aby miec czas zaufac swojej duzej i zrozumiec, ze jest absolutnie u siebie. Kiedy zacznie podbiegac do drzwi, to one otworza sie na reszte rodzinki i nowego swiata.
Trudno mi powiedziec czy Kelly teskni, mysle ze ma teraz duzo wrazen...
Pamietam o aNatalce, ale o tym pisze w jej wlasnym watku.
Wiecie, Kelly moze nie teskni, ale Natalka... Serce mi peka
Macie wszystkie usciski od mojego mikrozarloczka, ktorego pokochalam tak jak Wy czyli calym sercem
Mam nadzieje, ze w tym watku odezwa sie tez nowe domi Emi i Seleny!
Nastepne wiesci od Kelly o magicznych, wpatrzonych w czlowieka oczach, jutro.
Do uslyszenia rowniez w watku Natalki