Wszyscy tu chyba Jolę znają, a gdyby nie, kopiuję z jej wątków:
W ubiegłym roku wyciągneliśmy ze schroniska ponad 100 kociąt i kotów dorosłych. Koty były leczone, sterylizowane/kastrowane. Trafiły do adopcji. Aktualnie staramy sie nadrobić dług, który pozostał po ubiegłorocznych akcjach, wynosi on aż 1300zl Sad
Szczegółowe rozliczenie wpływów i wydatków można zobaczyć w drugim poście tego wątku TUTAJ
Całkowity dochód z tej aukcji zostanie przekazany na pokrycie długu.
Tymczasowicze:
kocia rodzinka, znaleziona w ub tygodniu w kartonie pod sciana domu w Zywcu u pewnej rodziny, kotki maja 3tyg
dwie siostrzyczki, zabrane ze schroniska, wyleczone, czekaja na domki u Ewy w Zabrzu
ok roczna przerazona czarno-biala kotka
kocia rodzina, mama Bella i syn Amigo, wyleczone, po sterylkowe, trzykrotnie zaszczepione, czekaja na adopcje u anita5
Przedmiotem aukcji są kolczyki całkowicie nie-kocie, prócz tego, że pieniądze z ich zakupu pomogą konkretnym kotom.
Kolczyki prawie srebrne, ale, jak zapewne wiecie, prawie robi wielką różnicę. Kostki to szkło, nie plastik, zaryzykuję stwierdzenie, że to szkło weneckie, bo wewnątrz się srebrzy, ale ma też czarne spiralne linie. Kolor ognisty. Naprawdę ładne.
Wybaczcie mi, że znów fotki kiepskie, ale nie mam aparatu a jestem w ciąży i już nie biegam do siostry po prośbie tak łatwo.
Oto i rzecz sama:

Cena wywoławcza: 10 zł (to szczęśliwa liczba, ale jak za dużo, to opuścimy, napiszcie tylko).
Aukcja potrwa przez 7dni od pierwszej oferty, do godz. 22.00.
Koszt przesyłki pokrywa kupujący. W Warszawie, Grodzisku Maz. możliwy odbiór osobisty.
Serdecznie zapraszamy Wink