Uwaga!Tak się złożyło,że posiadam dwa identyczne pierścionki.Jeden z nich chcę ofiarować na leczenie Betty.Pierścionek jest srebrny,wzór jak widać(moim zdaniem oryginalny).Jest to charakterystyczny model firmy Kruk.Przypomina antyk.. srebro rodowane,perełka i cyrkonie.Cena wywoławcza 30 zł.Rozmiar mały..jest możliwość powiększenia u jubilera(pytałam).Może komuś sie spodoba.......
aukcja do 8 maja godz 22 czasu forumowego.
Ostatnio edytowano Pt maja 09, 2008 5:42 przez Serniczek, łącznie edytowano 3 razy
MonikaWarszawa pisze:sliczny - rozpoczne, a potem bede walczyc.
A wejdzie Ci na palec?
Mnie chyba tak - dlatego 31
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/
ja mam szczupłe paluszki.
ale w wolnej chwili mysle ze byloby dobrze zmierzyc nawet linijka od do - tak kiedys mierzylysmy tu na bazarku, to siem potem mierzylo przykladowy pierscionek w domu i bylo cos wiadomo
ja nadal swoje 32 zł podtrzymuje, bo pierscionek śliczny, i calkiem inny niz wszystkie.
Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl