Kotek został otoczony troskliwą opieką w domu tymczasowym u mestudio, niestety czeka go poważna i kosztowna operacja:
mestudio pisze:10 kwietnia Orzeszek będzie miał poważną operację odcięcia główki kości udowej. Biodro kota musiało w przeszłości ulec wypadkowi i kości są nieprawidłowo zrośnięte, nachodzą na siebie i ocierają się zgrzytając. Brakuje między nimi stawu. Każdy ruch nogą sprawia kotu ból, dlatego tak mocno utyka i w efekcie niewiele się porusza po domu. Zanim kot trafi do nowego domku, chcę aby był zupełnie zdrowy i nie wymagał żadnych specjalnych nakładów finansowych.
mestudio pisze:Jestem Orzeszkiem. Kotkiem, który w prezencie dostał od życia zapewne jedyną w swoim rodzaju szansę na życie. Prawdziwe życie u boku człowieka, któremu będę mógł zaufać - o tym mogłem do tej pory jedynie pomarzyć.
Jestem miziakiem, spokojnym, domowym kotem, który niewiadomo skąd i kiedy trafił na koniec świata http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=72353/.
To straszne miejsce było i jest dla tych, którzy tam pozostali zwykłą umieralnią, ostatnim miejscem przyspieszającym jedynie śmierć. Często śmierć bywa tu okrutna bo zagryzają nas pieski.
A ja, ja miałem zostać, nie było mnie na liście, ale ktoś Duży i dobry zapakował mnie do koszyczka i zabrał do lepszego świata...
A oto i on, kot Mietek Orzeszek.
Mój bazarek to nowe, świetne spodnie "dresikowe" na lato z cieniutkiego płócienka, które w lecie przyjemnie chłodzi. Są barwione w batikowy wzór i są w 4 kolorach
żółte, zielone, niebieskie, fioletowe.
Spodnie mają troczek w pasie, więc pasują na kilka rozmiarów, mają jedną wpuszczana kieszonkę, a nogawki można ściągać na dole troczkiem.
Max obwód bioder 105
Dł. całych spodni 100cm
dł. nogawki 65cm

Cena wywoławcza to 25 zł (ja pokrywam koszty przesyłki)
Bazarek potrwa tydzień od pierwszej oferty

Fioletowe spodnie wędrują do kiwi - 25zł

Ciemno niebieskie licytuje kiwi - 30 - i kiwi wygrała już 2 parę, bo wie że to są suuuuuuper spodenki