To także dzień , w którym ogłaszane są nominacje do nagrody SuperFelis i FelisSpecial dla osób, które w szczególny sposób pomogły podopiecznym Fundacji w minionym roku.
Oto kategorie i nagrodzeni:
1. w kategorii "adopcje"- Kamila Wojda ("kamciok")z Lublina
= za błyskawiczną, i absolutnie bezproblemową multiadopcję trzech kociaków=
2. w kategorii "wolontariat" - Maria Żmudzka z Lublina (mama Karolki)
= za wielokrotne organizowanie zbiórek karmy i cierpliwość przy znoszeniu felisowych tymczasów=
3. w kategorii "media i PR" - Agnieszka Pałubińska "Kicorek" z
Warszawy
= za cierpliwe, rzetelne prowadzenie wątku felisowego, pomimo mnóstwa niedogodnosci i problemów=
4. w kategorii "logistyka" - Tomasz Figielski z Warszawy (TZ seniority)
= za liczne kociakowe transporty na trasie Lublin-Wawa i znoszenie marudzeń , spóźnień i pretensji odbiorców
5. w kategorii "dom tymczasowy"- Małgorzata Obroślak "Tiger" z Lublina
= za ofiarowanie dachu nad głową i gigantyczną pracę przy opiece i leczeniu świdnickiego miotu kociaków z panleukopenią=
6. w kategorii "wsparcie finansowe"- Aleksandra Chwatow "Aleba" wraz z
rodziną, Warszawa
= za regularne multiwirtualki oraz zmobilizowanie mamy i siostry do tego samego=
7. w kategorii "weterynaria" - lek. wet. Sławomir Cichosz z Lublina
= za liczne zabiegi po promocyjnych cenach =
Nagroda specjalną FelisSpecial 2007 otrzymuje:
Natalia Pawlikowska "nataleczka24", z Lublina
= za całokształt=

SERDECZNIE GRATULUJĘ!
Oprócz laureatów, chciałam podziękować całej rzeszy osób, które wspierały mnie pracą, groszem lub chocby dobrym słowem: osobom , które brały udział w akcji"Bałwanek", osobom, które adoptowały wirtualnie koty fundacyjne, osobom, które pomagały przy transporcie zwierzaków na terenie całej Polski i tym, którzy ofiarowali fanty na aukcje z przenaczeniem na wsparcie konta Fundacji.
Bez Was byłoby o wiele, wiele trudniej a część spraw nie zostałaby doprowadzona do szczęśliwego końca...
Nie chciałabym nikogo pominąć... jesli mi się zdarzyło- przepraszam...
Dziekuję Sydney, MariiD, Mokkuni, Ty_Mie, pini1, alessandrze, Karolce, aleksandrze59, Samirze, Sihaji, Renattcie, giegie, katii80, szczesi, Andzie, mamie007, Agalenorze, Poce, amelce, dyziowi-miszczowi, kotbert, marinelli, anisiaj, Atce, kwiatkowej i wielu , wielu innym ...
Odrębne podziękowania kieruję do moich koleżanek i kolegów z Lubelskiego Klubu Kota Rasowego. Dziękuję Wam za zrozumienie sytuacji i takie a nie inne decyzje, jakie podejmujecie w moich sprawach...
Jeszcze raz: wielkie, ogromne dzięki!

O terminie i miejscu wręczenia nagród poinformuję w tym wątku w stosownym czasie

Edit:
Zapomniałam na śmierć i umieram ze wstydu...

Asiukliny, dziekuję Ci prze-o-grom-nie za DT i akcję o kryptonimie "aldevir"