Produkt nr 1
Nowy komplet masywny wisior plus kolczyki.
Wisiorek wykonany jest z metalu w kolorze starego złota.
Metal ten jest szkliwiony. Kolory szkliwa to brąz i kakao.
Wisiorek jest bardzo duży 6x6,5 cm.
Zawieszony jest na 10 sznurkach w kolorze brązowym. Długość sznurków to 20 cm x 2. Długość tę można zwiększyć za pomocą metalowego łąńcuszka przy zapięciu. Do wisiorka dodaję kolczyki o tym samym kształcie.

Cena wywoławcza to 10 zł plus opłata pocztowa 4 zł. Produkt wysyłam w kopercie bąbelkowej.
Produkt nr 2 to komplet - nowa bransoletka i kolczyki z chińskimi znakami w kolorze srebra . Bransoletka ma regulowany obwód. Cena wywoławcza 8 zł plus koszt wysyłki 4 zł w kopercie bąbelkowej.

Produkt nr 3.
Książka Ericha von Danikena W imieniu Zeusa.
Rok wydania 2000. Oprawa twarda z obwolutą. Stan bdb - prawie idealny.
Zawiera zdjęcia.
Troja, Mykeny, labirynt Minotaura, złote runo, straszliwa meduza. Ze starożytnej Grecji w przekazach zachowały się fantastyczne opowieści. Czy ludzkość jest eksperymentem przybyszów z kosmosu?
Czy wiele tysięcy lat temu odwiedzili Ziemię przedstawiciele wysoko rozwiniętych cywilizacji i zespolili się z ludźmi?
Książka pochodzi z mojej prywatnej kolekcji więc jest naprawdę w stanie idealnym.
Cena wywoławcza to 5 zł plus koszt wysyłki 6 zł.

Produkt nr 4
Kolejna książka z mojej kolekcji w stanie idealnym. W poszukiwaniu Świętego Graala. Rok wydania 2002. Oprawa twarda. Stan bdb - prawie idealny. Zawiera zdjęcia. Stron 185.
W 1994 roku Graham Phillips, zajmujący się badaniem zagadek przeszłości, dokonał zdumiewającego odkrycia. Nowe dowody istnienia świętego kielicha zapoczątkowały niezwykłą wyprawę szlakiem tajemnic sprzed wielu stuleci...
Cena wywoławcza 5 zł plus opłata pocztowa 6 zł.

Produkt nr 5
Nowa, różowa torebka tuba.
Torba wykonana jest z materiału przypominającego wizualnie pognieciony papier. W dotyku materiał jest bardzo mięciutki, jak delikatny zamsz.
Jej kształt to tuba. Zapinana jest na zamek. W środku są dwie kieszonki.
Z tyłu kieszonka na suwak. Dno usztywnione. Torbę bez problemu można nosić na ramieniu. Wymiary torebki to 25 cm szerokości i 27 cm wysokości plus uszy. Średnica dna 17 cm.
Cena wywoławcza to 5 zł + opłata pocztowa 4 zł.

Wszystkie aukcje trwają 7 dni od momentu pierwszej oferty. Pieniążki przelewamy bezpośrednio na konto fundacji, a opłatę na moje konto lub wszystko na moje i ja przelewam internetowo natychmiast fundacji.
Koniec aukcji 12 styczeń godz. 23:00.
Aktualne wyniki na 12 stycznia godz. 16:00
Produkt nr 1 komplet biżuterii 15 zł + koszt wysyłki
Produkt nr 2 komplet z bransoletką
Produkt nr 3 Daniken 7 zł + koszt wysyłki
Produkt nr 4 Graal 7 zł + koszt wysyłki
Produkt nr 5 torebka 15 zł + koszt wysyłki