Pieniążki zostaną dobrze wydane na kocie bidulki z Częstochowy, którymi zajmuje sie Iwonac lub dołożone na zakup baaaaaardzo potrzebnej klatki-łapki

Wstawiam opisy przedmiotów,a fotki będą dzięki anielskiej cierpliwości Wibryski

Aukcja trwa do 23 grudnia! Istnieje możliwość opcji KUP TERAZ!
Koszty przesyłki pokrywam ja

Przedmiot pierwszy:
SŁODKIE MAJTUSIE DLA DZIEWCZYNKI-komplet 5 sztuk w torebeczce (jedne niebieskie,jedne pistacjowe, jedne liliowe i 2 różowe; 3 sztuki z kokardeczka,a 2 bez,wszystkie wykończone ładną dziewczęca koronką, również bawałnianą ), na opakowaniu podane jest,że to na 9-10 lat i 135-140 cm wzrostu, gumeczka w pasie ma 23cm x2 i rozciąga się spokojnie do 31cm x2,taka mała S-ka,; 100% bawełna,bardzo miłe w dotyku, kupione w Anglii za 3 funty,więc cena wywoławcza 15zł
Przedmiot drugi:
KSIĄŻKA pt: " CZEKOLADA"-autor: Joanne Harris, Wydawnicwo:
Prószyński i S-ka; 368 stron,miękka oprawa, wymiary 10cmx17cm,więc bardzo poręczna,taka akurat do torebki np na podróż

Przedmiot trzeci:
PIĘKNY ALBUM NA ZDJĘCIA- trawda oprawa w soczystym zielonym kolorku o wymiarach 16cm x 20 cm, może pomieścić 200 fotek w formacie 9cm x 13cm, Cena wywoławcza 12 zł
-------------------------------------------------------------
Każda z tych rzeczy jest oczywiście NOWIUTKA ,nigdy nieużywana, ksiązka nawet nie była czytana, bo dostałam ją w prezencie,a miałam juz wczesniej inne wydanie.
Jesli ktoś chciałby dodatkowe fotki to chętnie wyśle i odpowiem na każde pytanie dotyczące przedmiotu.
Numer konta podajemy na pw po zakończeniu aukcji.
~~ BARDZO SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO LICYTACJI!~~