Prawoskrętek Krzywagłówka do niedawna mieszkał sobie na Ochocie, w jednej z piwnic. Od pewnego czasu coraz gorzej jadł i coraz mniej pewnie biegał, a jego głowa przekrzywiła się mocno w prawo. W końcu jego karmicielka trafiła na mnie

Kociak wylazł ze swojej piwniczki, zataczając sie ominął klatkę i wlazł do piwniczki obok:) szczęściem - do otwartej piwniczki:) Weszłam za nim, zamknęłam drzwi i rozpoczęłam łowy wręcz

Opis samych łowów pominę

Kocurek ma ok. 4 miesiące, jest whiskasem i ma okropne ropne zapalenie ucha. W efekcie skręca w prawo

Mamy nadzieję, że leczenie zlikwiduje te objawy, może jednak pozostać nie całkiem zborny. Na razie jest w lecznicy, intensywnie leczony, przy okazji oswajany. Każda doba to 10 PLN, za leczenie też trochę zapłacę. Chcę go karmić dobrą karmą dla kociąt, bo jest dość chudy (niezborność utrudnia mu korzystanie z miski i zapewne przegrywał konkurencję z rodzeństwem). Po wyleczeniu czeka go na pewno szczepienie. Koszty uratowania tego zwierzaka nie są małe.
Dlatego wystawiam na niego ten zestaw: puszka + kubek. Zestaw jest bardzo optymistyczny, to idealny prezent dla kociarza:) Cena wywoławcza to 25 PLN. Aukcja potrwa tydzień od pierwszej oferty, koszty wysyłki (ok. 6,5 pln) ponosi nabywca.

Prawoskrętek Krzywagłówka prosi Was o pomoc!