Czarno-srebrny włóczykij z Krakowa szuka domu tymczasowego

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob paź 20, 2007 0:50 Czarno-srebrny włóczykij z Krakowa szuka domu tymczasowego

Witam.
Kotka z mojego poprzedniego postu już nie było jak wróciłam na drugi dzień. Natomiast dziś wieczorem przyszedł nam do domu inny kociak :o Kotek przyszedł za nami do domu i po prostu wszedł, zjadł wszystko z miski mojego Niutonka , załatwił się do skonstruowanej na szybko własnej kuwetki i poszwendał się po domu. Ze względów ode mnie naprawdę niezależnych o których nie będę się rozwodzić nie mogłam go zatrzymać na noc. Ale nie mogłam go również wysłać na to zimno, tym bardziej że kotek jest oswojony i nawet pozwala się wziąć na ręce. Dachu nad głową udzieliła mu moja przyjaciółka, lecz również nie może go ona zatrzymać dłużej jak do poniedziałku, więc za 3 dni kotek znowu będzie bezdomny :cry: zrobiłam mu 3 zdjęcia telefonem więc są średniej jakości. Kotek jak dla mnie na prawdę jest maści czarno-srebrnej. Płci nieokreślonej. Wiek- kilka miesięcy , wygląda młodziej niż wyszedł na zdjęciach. Wygląda na zdrowego i o dziwo zadbanego. Jutro umieszczę ogłoszenie w okolicy,że go znalazłam, ale wątpię by znalazł się właściciel. Jeśli ktoś może pomóc, to BŁAGAM bo w poniedziałek nie wiem co będzie. :cry: Ja nie mogę niestety go nawet przechować, choć bym nawet chciała :cry:
Jestem w stanie załatwić nawet transport kotka na terenie Krakowa.
Kontakt :gadu 5409363 lub kitek@realitynet.pl
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Theriacale

Od: Śro mar 01, 2006 11:26

Post » Sob paź 20, 2007 19:50

Kotek znalazł już domek na stałe.
Obrazek

Theriacale

Od: Śro mar 01, 2006 11:26