[Świecie] Fundacja *KD* Kropek ... Ma dom :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 01, 2007 15:31 [Świecie] Fundacja *KD* Kropek ... Ma dom :)

O Kropku dowiedziałam się przypadkiem. Dzięki kumplowi, który przegląda sobie sympatię.pl w poszukiwaniu kobiety idealnej. Czy znalazł? Nie wiem. Jednak znalazł Monikę - dziewczynę, która w swoim profilu miała opis Kropka... Od razu do niej napisał, dał jej mój nr gg i tak oto stałam się pomocnikiem w poszukiwaniu dla Kropka dobrego domu. Znajomi Moniki radzili jej, aby oddała malca do schronu... Ale ona nie uważa, że schron to dobre miejsce dla takiego maleństwa, które i tak już sporo przeszło. I napisała Miłoszowi: "Wszyscy doradzaja, zebym oddala go do schroniska, ale ja bede spokojniejsza, gdy dorecze do rak wlasnych odpowiedzialnej osobie... Nie mialabym sumienia zastanawiac sie czy maluszek nie marznie, czy nie jest glodny, czy jest mu bardzo zle...."

Przedstawia się zatem mały Kropek Śmietniczak:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Jestem miłym kotkiem, ale ktoś tego nie docenił i wyrzucił mnie do śmieci. Bardzo płakałem, bo się bałem... Dopiero o 6 rano, ktoś mnie usłyszał i uwolnił, a nawet zabrał do domu. Niestety nie mogę tutaj zostać, bo moja nowa pani ma już dwa zwierzątka przygarnięte z ulicy oraz własnego psa, dlatego nadal szukam domu.

Monika pisze:

Kotek korzysta z kuwety. Potrafi żyć w zgodzie z pieskami. Został przebadany przez weterynarza: odpchlony, odrobaczony, czyściutki, zdrowy. Nadaje sie do natychmiastowej adopcji.

Bezpośredni kontakt w sprawie adopcji: e-mail vitaminka136@wp.pl (Monika)

Potrzebny nawet dom tymczasowy. Monika już zrobiła mu ogłoszenia w internecie.

Edit: Kropek znalzła już dom. Zamieszkał w tym samym mieście. Domek dobry, Monika sprawdziła, kociowi się udało.
Kolejna bieda dostała szansę :)

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35