Poszukiwany dom. Kotka + 4 kocięta. Gdańsk

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie wrz 16, 2007 8:54 Poszukiwany dom. Kotka + 4 kocięta. Gdańsk

Witam,
Fizycznie jestem tu nowa, duchowo siedzę tu od jakiegoś czasu.

Potrzebuję pomocy. Kilka dni temu dowiedziałam się, że pod pracą mamy kotkę z młodymi.

Nie wiemy czy ktoś ją wyrzucił czy sama uciekła, ale fakt faktem, że zamieszkała u nas pod budynkiem.

Kocica jest piękna, czarno-biała, widać po niej, że domowa. Miała 5 młodych, jednemu/nej udało nam się znaleźć dom, ale mamy jeszcze 4 i matkę. Kociaki też są prześliczne, wszystkie czarno białe, podobno jest też biało-czarny, ale ja go nie widziałam.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kotki nie mogą u nas zostać bo nie przeżyją zimy z powodu chłodów(dokarmiamy je)... Nie chcieliśmy ich dawać do schroniska, tylko poznajdować domy, jednak jeśli nic się nie znajdzie to będziemy musieli powiadomić schronisko.

Może znajdzie się ktoś chętny na jednego, albo dwa (wszystkie :) )?

Kotkę znaleziono w Centrum miasta, gdyby ktoś szukał jej to kontakt najpierw przeze mnie, tu na forum.
Ostatnio edytowano Pt wrz 21, 2007 12:45 przez Katari, łącznie edytowano 2 razy

Katari

Od: Śro wrz 12, 2007 20:47

Post » Nie wrz 16, 2007 21:38

Powklejaj zdjęcia kociaków to szybciej ktoś zwróci uwagę na kociaki.Daj ogłoszenia na adopcje , GW i inne.Poproś o banerek :wink: Domki znajdą sie tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość i poczekać :wink:

solaris

Od: Nie lis 21, 2004 23:07

Post » Wto wrz 18, 2007 19:27

Zamieściłam zdjęcia. Wiem, że są niskiej jakości, ale to tylko komórka, nie mam aparatu, a kotka nie pozwoliłaby mi zbliżyć się bardziej.

Tam są 3 kotki czarno-białe i jeden biało-czarny oraz ich mamusia.
Wszystkie do oddania. Nie wiemy w jakim są stanie ponieważ tak jak pisałam kotka się przybłąkała.
Mam cichą nadzieję, że może ktoś rozpozna swoją kotkę...

Katari

Post » Śro wrz 19, 2007 6:24

Dodałam ogłoszenie. No maluchy hop do góry.

Katari

Post » Pt wrz 21, 2007 12:43

Kotka wróciła do nas.
Kocięta zaczęły wychodzić bawią się w ogrodzie, słodkie są. Kotka też chyba już się oswoiła, ze tu mieszka, ale nie może u nas zostać...

Po jakim czasie można kotkę sterylizować, może zrobimy w pracy zbiórkę dla niej.

Katari