Pół-metrowy niedzwiedź,Księgi Kotów,Psów,Dan Brown do 24.09

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob wrz 15, 2007 9:28 Pół-metrowy niedzwiedź,Księgi Kotów,Psów,Dan Brown do 24.09

Bazarek dla Gremlinka, 4 tygodniowego kocurka,chorego na koci katar. Maleństwo znaleźliśmy pod naszym blokiem. Od rana, wychodząc do pracy na pewno minęło go kilka osób, ale pozostawili kociątko drżące z zimna na chodniku... Był osłabiony, najprawdopodobniej nie przezyłby kolejnej doby, gdyby został na dworze. Powoli dochodzi do siebie, oczka na szczęście da się uratować, choć jedno z nich i tak będzie miał pokryte cienką białą błoną. Póki co codziennie musimy być u weta, a to niestety kosztuje. Koszt każdej wizyty to 20-30zł. Leczenie potrwa jeszcze około 2 tygodni.Potrzebujemy wsparcia finansowego, a Wam na pewno przydadzą się wspaniałe książki lub przytulanka wielkości Waszego dziecka :) Wspólnymi siłami na pewno uda nam się przywrócić Gremlinka do zdrowia, a później znaleźć mu wspaniały dom. A oto najnowsze zdjęcia zbója :) przepraszam za jakość,ale on jest ciągle w ruchu :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

jest malutki, mieści się na dłoni :)

1. Niedzik wywoławcza 30zł. To mięciutki pół-metrowy niedźwiadek. Jest "nieużywany", służył za ozdobę, siedząc sobie grzecznie na komodzie.
Obrazek

2. Księga Psów. Stan bardzo dobry. 30zł

Obrazek

3. Księga Kotów. Stan bardzo dobry. 30zł. Szczególnie polecam :)

Obrazek

4. "Gdy mój kot jest chory". 10zł. Bardzo praktyczna, przejrzyście zrobiona książka, przydatna zwłaszcza w nagłych sytuacjach.

Obrazek
Sprzedane: Blond Tornado

5. Dan Brown "Cyfrowa Twierdza". 15zł. Stan dobry (delikatne zabrudzenia na górze książki). Książka o innej tematyce niż "Kod da Vinci", jednak równie wciągająca :)

Obrazek

6. Dan Brown "Zwodniczy Punkt". 18zł. Stan dobry (delikatne zabrudzenia na górze książki). Jeszcze ciekawsza ;)

Obrazek
Sprzedane: Blond Tornado

7. Parki Narodowe USA. Wydany razem z Gazetą Wyborczą. 5zł. Nieużywana.

Obrazek
Sprzedane: Magicmagda

Koszty przesyłki każdej rzeczy to 5zł, resztę pokrywamy my. jeśli chcecie znać jakieś szczegóły na temat którejś z pozycji, służę informacją :) Licytacja potrwa do poniedziałku 24.09 do północy
Ostatnio edytowano Czw wrz 20, 2007 21:01 przez Karoluch, łącznie edytowano 6 razy
Obrazek

Karoluch

Od: Wto maja 01, 2007 22:50

Post » Sob wrz 15, 2007 9:50

nr7 10 na początek (szukam W. Brytanii, jakbys miała i chciała się pozbyć)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Sob wrz 15, 2007 9:57

niestety nie mam... Popytam wśród znajomych, może u kogoś znajdę. To aukcja Kup Teraz :) dziękujemy bardzo w imieniu naszym i Gremlinka :D :1luvu: :catmilk: Proszę o pw z adresem :) Gremliniasty właśnie atakuje zza kuwety piłeczkę z dzwoneczkiem, paca ją i szybciutko niezdarnie ucieka... :D łapki jeszcze mu się plączą.. :wink:
Obrazek

Karoluch

Post » Pon wrz 17, 2007 9:32

komu książka?
komu niedzwiedz??
Gremlonek liczy na pomoc Ciotek :D
Obrazek

Karoluch

Post » Pon wrz 17, 2007 16:40

To ja poproszę "Zwodniczy punkt" i "Gdy mój kot jest chory". Jako, że mój pierwszy kot tutaj miał na imię Gremlin i był małym, czarnym diablęciem- mam niesamowity sentyment- to i pomogę kapkę :D
Poproszę o pw z kosztami wysyłki i numerem konta.
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Pon wrz 17, 2007 16:46

pięknie dziękujemy :D właśnie wróciliśmy od weta, gdzie Gremlinek jak zwykle zrobił furorę :D zwłaszcza wśród pań i dzieci ;) już ślę priva.
Obrazek

Karoluch

Post » Pon wrz 17, 2007 18:36

Przelew poszedł;)
Dziekuję za błyskawiczne przekazanie książki i liczę na spotkanie w przyszłości po szczepieniach :)
A aukcje pozostałe podnoszę;)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Śro wrz 19, 2007 16:00

Przelew poszedł. Może zrobisz pozostałe aukcje z tej grupy jako licytację? Wiem z doświadczenia, że mamy tutaj sporo osób, które w ten sposób nabijają sobie adrenalinę :wink:
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Pon wrz 24, 2007 19:32

uwaga dziś koniec llicytacji! :)
Obrazek

Karoluch