"Podrzutki" to kociaki z tego wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2418254
Dziś wróciłam z krótkiego urlopu i okazało sie, że mamy w pracy dwa kociaki, najprawdopodobniej podrzucone w miejscu gdzie pracuję. Są od soboty rano, pracownicy je dokarmiają. Oba mają uszy w strasznym stanie (jeden moim zdaniem niedosłyszy), drapią się (zapewne z powodu pcheł), trzeba je też odrobaczyć. Nie jestem w stanie ponieść wszystkich wydatków, szczególnie pod koniec miesiąca, mam kilka sympatycznych przedmiotów, może ktoś będzie chętny w zamian za nie wesprzeć kocie podrzutki.
1. Oryginalny grecki koci kalendarzyk - KONIEC

a tak wygląda w środku:

Jest malutki (8 x 14 cm) ale ma śliczne zdjęcia kotów i obejmuje okres od pażdziernika 2007 do grudnia 2008.
Cena wywoławcza: 5 zł + koszty przesyłki 3,90 zł
Przykro mi, ale tym razem nie mogę wziąć na siebie kosztów przesyłki

Aukcja skończy się w sobotę 25.08.07 o godz. 16:39 - wygrała Adrianapl
2. Koci kubek jakiego jeszcze nie było - WYCOFANY

Cena wywoławcza: 10 zł
Odbiór osobisty ( w Warszawie dowioze) lub koszty wysyłki wg. cennika dla paczek.
3. Komplet z kotkiem: kubek + przybornik + notesik KONIEC

To niewątpliwie najfajniejsza z rzeczy jakie mam w tej chwili. Nowiutki (rozpakowany do zdjęcia), kupiony z myślą o Bazarku, składa się z poręcznego kubka, tekturowego "przybornika" na długopisy, ołówki itp z boczną przegródka, w której mieści sie malutki notesik.
Ten zestaw jest ozdobiny fotka rudego kociaka na tle kwiatów.
Cena wywoławcza: 15 zł
Preferowany odbiór osobisty lub koszty wysyłki wg cennika dla paczek (ostatnio za kubek płaciłam 8,50 zł).
Aukcja potrwa do wtorku 28 sierpnia do godz. 8:30- wygrała Yagutka
Każda aukcja - 5 dni od pierwszej oferty kupna.