Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
czy to jest gdzies na Srebrzysku? ja nie bardzo wiem jak tam dojechac,jestem ze sródmiescia ale chciałabym pomóc>.Gonia.< pisze:Witam!Sprawa jest dość pilna I poważna.Znajoma zadzwoniła do mnie dzisiaj z informacją że na terenie szpitala psychiatrycznego w Gdańsku jest kot Norweski Leśny w tragicznym stanie.Zaropiałe oczka,widoczne zmiany skórne,wyblakła sierść.Kot leży zwinięty w kłębek niedaleko drugiej bramy która jest zamknięta i dojść do niego można tylko od bramy głównej.Kota atakuje stado much.Jest bardzo grzeczny i milutki tylko strasznie wyugłodniały.Znajoma nakarmiła go parówką i dała wody ale niestety nie mogła go zabrać bo jechała samochodem z psem a nie ma transportera.Błagam osoby mieszkające w okolicy ulicy Srebrników żeby pomogły.Jeśli znajdzie się jakaś dobra dusza która zabierze go z tamtąd i w miare możliwości zaniesie do weta ja mogę zaoferować tymczas ale niestety nie jestem w stanie sama po niego pojechać bo zepsół się nam samochód.Błagam o pilną pomoc!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości