Proszę o pomoc w ustanowieniu statutu

Pakt powstaje w celu pomocy Kotom i Ich opiekunom. Zasady działania podobne jak u Brzusiów.
Teraz zbiór ustaleń z innych postów:
wpisowe 2 zeta płatne do piątku czyli do jutra (kto nie płaci wpisowego a chce być w Pakcie proszony o potwierdzenie chęci na pw)
składka minimum 5 zeta, ale można zdeklarować i płacić więcej.
Ustalam, że składka zbierana będzie do końca m-ca.
Proszę na wpłatach wpisywać nick i za co jest wpłata, np:
ajmk - wpisowe
lub
ajmk - sierpień
Jak ktoś wpłaca razem to może podać tylko nick (koniecznie ten nick) a na pw wyjaśnienie jak to podzielić.
O przydzieleniu pomocy będziemy decydować wspólnie. Na początek jest wpisowe, które trafi do Fundacji KOT.
Zapraszam do lektury wątku. WSZYSTKIE Czarownice

KOMUNIKAT Z DN. 27 SIERPNIA!!
Siostrzyczki! Akcja wpisowe to już historia.
Składki za sierpień wpłacamy DO KOŃCA miesiąca na moje konto. Jeśli ktoś nie da rady, a planował wpłacić dopiero we wrześniu - to ok. Zbierzemy więcej pieniędzy na wrzesień.
Ważne, ważne, ważne!! Od września składki zbiera Siostra Trinity36, którą już teraz proszę o rozsyłanie numeru konta. Powtarzam jeszcze raz: to co wpłynie na moje konto zostanie zaliczone do składek sierpniowych! Od września składki do Trinity36, a pieniądze za bazarki do mnie (będę zarządzać funduszem specjalnym).
Nie otrzymałam jeszcze wszystkich adresów mailowych, a to znacznie utrudnia komunikację