feliway (urządzenie wytwarzajace kocie fereony)KTO MIAL?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 21, 2007 18:13 feliway (urządzenie wytwarzajace kocie fereony)KTO MIAL?

czy ktoś z was może korzystał z feilway ??
to jest taki dyfuzor co wytwarza kocie fereony i dzieki temu kot czuje sie w domu bezpieczniej i pewniej

co o tym sądzicie?

rekfiemdlasnu

Od: Wto maja 15, 2007 20:10

Post » Czw cze 21, 2007 18:18

feromony nie fereony

ja mialam, u mnie nic nie dalo...

niy ma pomagac na rozne rzeczy a moje koty dalej sie wyzywaly na soie a Lulek dalej sikal po katach...
u mnie nie zadzialalo.
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Czw cze 21, 2007 18:24

Używałam przy trudnym dokoceniu.

Nie wiem, czy pomógł kotom - mnie na pewno, bo miałam świadomość, że robię wszystko, co się da.

A koty się dogadały...pół roku później :wink:

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Czw cze 21, 2007 18:33

Ja mam neurotycznego koar-wyluzował się po feliwayu, ale sikać po katach nie przestał-pomogło coś całkiem innego :)
A Fekiwaya znów zamówiłam

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Czw cze 21, 2007 19:11

U mnie Szarotka przestała sikać na telewizor, a reszta kotów warczeć i bić się, u koleżanki kotka dominantka zdecydowanie rzadziej "korzysta" z posłania psa, u jednej pani - z jej łóżka, u drugiej - z kącika za mebelkiemt :wink:
Moim zdaniem pomaga - chociaż na pewno nie w każdym przypadku.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw cze 21, 2007 19:32

annskr pisze:U mnie Szarotka przestała sikać na telewizor, .

Wniosek-jak się nie chce mieć sikającego kota, nie należy mu dawać na imię Szarotka :D Jest na liście jeszcze jedna Szarotka i o ile pamiętam, też ma problemy z sikaniem.
Feliway wg moich doświadczeń zmniejsza poziom agresji, ale na spektakularne efekty nie ma co liczyć.

Tosza

Post » Czw cze 21, 2007 20:42

Mialam, nie pomoglo myslalam ze moja kicia choc troche sie zmieni :(

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Śro cze 27, 2007 21:34

Feliway nie rozwiązuje wszystkich problemów. O ile na znakowanie moczem jest idealny, to na "zwykłe sikanie" poza kuwetą zadziałać nie musi. Na stronie internetowej [/url]http://www.wet-feromony.pl[url]są podane wskazania i wyniki badań skuteczności :roll:[/url]

frendka

Od: Śro cze 27, 2007 17:23

Post » Śro cze 27, 2007 21:43

Mysle u policzkowych, Vet ma :roll: tylko nie jestem pewna czy pomoze...

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Śro cze 27, 2007 21:46

a jak dziala na agresje/antypatie/prychanie na wszystkich/poczatki depresji...?
Obrazek
etlumaczenia.com.pl
gg 5867419

KASZA

Od: Nie paź 30, 2005 11:52

Post » Śro cze 27, 2007 22:03

U moich kocic pomogła ulotka, którą przyniosłam od weta, widoczie przeczytały dziewczyny... :D a tak poważnie akurat u mnie w domu przyszedł czas na zgodę między obrażoną rezydentką a małą wszędobylską Glusią i nie musiałam kozystać
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Czw cze 28, 2007 7:49

Tosza pisze:

Wniosek-jak się nie chce mieć sikającego kota, nie należy mu dawać na imię Szarotka :D Jest na liście jeszcze jedna Szarotka i o ile pamiętam, też ma problemy z sikaniem.

Szarotka ma prolemy z charakterkie, "sikowo" jest zdrowa :D Od jakiegoś czasu ma zamienne imię - Antylopa Hipopotamia, w skrócie Hipcia :wink:

frendka pisze:Feliway nie rozwiązuje wszystkich problemów - na "zwykłe sikanie" poza kuwetą zadziałać nie musi.

Bo takie "zwykłe" sikanie to przeważnie objaw choroby ciała, nie kociej duszy :D, i musi być normalnie leczone.

KASZA pisze:a jak dziala na agresje / antypatie / prychanie na wszystkich / poczatki depresji...?

wg moch doświadczeń na to właśnie działa
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Czw cze 28, 2007 8:10

U mojego kota zdecydowanie i szybko zmniejszył poziom lęku wywołany remontem (a więc obcymi ludźmi w domu, robiącymi hałas). Zamiast przypłaszczać się do podłogi, Nuś zaczął normalnie funkcjonować w obecności obcych.

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Czw cze 28, 2007 8:11

annskr pisze:
Tosza pisze:

Szarotka ma prolemy z charakterkie, "sikowo" jest zdrowa :D

Moja Szarota też ma problem z charakterem-dlatego sika :(
Od trzech dni przestałą. i tego właśnie nie rozumiem-to sie samo pojawia i samo znika -cały czas. Zaczęłam kiedyś nawet robić wykres, ale po 2 tygodniach mi przepadł :D (wsadziłam w jakieś domumenty). Chyba wrócę do tego i porównam to sikanie z fazami księzyca, bo już nic innego nie przychodzi mi fo głowy. :)

Tosza

Post » Czw cze 28, 2007 8:25

U mojej Hipci-Szarotki pojawa się po kilku dniach zmniejszonego zainteresowania z mojej strony - np wracam późno, padam, nie ma czasu i siły pogłaskać, oburzona gwiazda nie przychodzi spać do łóżka, ja zapomnę przynieść albo zaprosic - i jest kałuża :D
Ostatnio edytowano Czw cze 28, 2007 8:45 przez kalewala, łącznie edytowano 1 raz

kalewala

[następna]