Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu domku dla Heni!!!
Sprawa jest bardzo pilna. Henia jest siostra Doriana i Dakoty, starszą zaledwie o 7 miesięcy. Jest tez rodzoną siostrą Fraszki, którą przygarnęłam w październiku. Do tej pory żyła na prawdę w kiepskich warunkach, w ciemnej bramie brudnego podwórka. Była bardzo związana z matką Lukrecją, która jest u mnie i juz w tamto miejsce nie wróci. Inne koty ją przeganiały. Jak przynosiłam im jedzonko, Henia zawsze stała z boku, bała sie podejść. Bez Lusi, która jej broniła jej życie w tamtym miejscu będzie, bardzo smutne

. Proszę o pomoc..
Henia juz od prawie 2 tygodni przebywa w domku tymczasowym po sterylizacji, ale nie może tam dłużej zostać. Pomóc może tylko domek tymczasowy, który się szybko zgłosi. Trzymać ją dłużej i wypuścić byłoby dla niej krzywdzące. Nie wiemy co robić.
Ja nie mogę jej przyjąć. Mam w domu Dzidziulce i Lusie. Lusia niestety nie dogadała się z moja Fraszka. Na drodze stanęły przede wszystkim maluchy, bo każda chce je mieć dla siebie. Frania podkrada matce dzieci i mimo że jest po sterylce próbuje je nawet karmić a Luśka wtedy rozpacza i staje sie nerwowa. Frania atakuje Lusie na każdym kroku, nie daje jej wyjść z pokoju. Musimy je izolować. Sprawa pogarsza sie z dnia na dzień. Fraszka niestety ie toleruje dorosłych kotów. Wprowadzenie Heni do domu w tej sytuacji zaogni konflikt jeszcze bardzie.
Dobija mnie ta bezsilność!!!!
Prosze o pomoc dla Heni