Znalazłam już tu kotka Rudaska, ale DT nie jest jeszcze zdecydowany na mnie.
Więc szukam dalej, zresztą docelowo szukam 2 kotków.
Moja prababka miała koty, moja babka i mama też, ja także od dzieciństwa miałam zawsze koty i psa...
Teraz mam już dwa koty: Freduś (wiek nieznany, około 10- 11 lat, u nas od 6 lat) oraz Kizia (7lat).
Oba koty łagodnego usposobienia, aczkolwiek Fredi pokazuje czasem pazurki, lub potrafi ugryźć, Fredus jest już staruszkiem, w zasadzie to całymi dniami śpi u mojej Mamy pod kołdrą, Mama cierpi na zaburzenia snu, więc często spi w ciągu dnia... a moje koty z nią i tak w zasadzie ich nie widzę, dlatego chcę mieć jeszcze dwa.
Szukam dorosłej, ustatkowanej kici WYCHODZąCEJ ale nie na całe dnie gdzieś po okolicach , tylko do ogródka !!! Moje koty są właśnie takie, nie przekraczają ogrodzenia i pilnują się nawzajem, Fredi fuka na Kiziuchę, bo ona jest odważniejsza i czasem jej się zdarza niebezpiecznie zblizyć do bramy

Nie może bać się dzieci i hałasu !!!
Kotki u nas maja kuwety, ale raczej wychodzą na sioo na zewnątrz.
Kotka musi być spokojna, leniwa, nie drapiąca itd...,niestety, bo mam dwójkę małych dzieci, które Fredka i Kizię bardzo kochają, lubia je brać na ręce i głaskać...
Oraz zdrowa, żeby nie zaraziła niczym naszych kotów i już wysterylizowana- bo przy dzieciach cieżko będzie ją "rehabilitować".
Fredi został przygarnięty 7 lat temu z kociego azylu, więc mam doświadczenie jak się z takim kotkiem postępuje.
Marzy mi się RUDA lub BIAłO RUDA, bo czarna jest Kizia, a biały w łaty Fredek, a ja zawsze chciałam rudości... Bardzo też lubię nietypowe duuuże kocice.
bardzo proszę o maila na prv, lub podanie kontaktu