Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
renatka pisze:WITAM MAM DO ODDANIA DWA KOTKI, JEDEN CZARNY Z BIAłYMI SKARPETKAMI A DRUGI SYJAMSKI. KOTKI URODZIłY SIę 16 MARCA WIęC DO ODBIORU BęDą NA POCZąTKU MAJA. NA DNIACH BęDą TEż NASTęPNE MALEńSTWA! KOTKI CZEKAJą NA LUDZI O WIELKICH SERCACH. 507 077 784
genowefa pisze:Nie bardzo rozumiem. Czemu przeklejasz bez żadnego komentarza ogłoszenie z allegro, które na dodatek pachnie rozmnażaczem?
pozdrawiam
Agnieszka
renatka pisze:genowefa pisze:Nie bardzo rozumiem. Czemu przeklejasz bez żadnego komentarza ogłoszenie z allegro, które na dodatek pachnie rozmnażaczem?
pozdrawiam
Agnieszka
po 1 oddam cena to 1 zl na aukcji
po 2 potrzebuja one domow (chyba nieistotne skad pochodza tu wiekszosc kotow pochodzi z rozmnazalni )
renatka pisze:po 2 potrzebuja one domow (chyba nieistotne skad pochodza tu wiekszosc kotow pochodzi z rozmnazalni )
genowefa pisze:no faktycznie nie przyczatałam dokładnieskojarzyło mi się to, że beda następne.
renatka pisze:po 2 potrzebuja one domow (chyba nieistotne skad pochodza tu wiekszosc kotow pochodzi z rozmnazalni )
Mylisz się, to skąd pochodzą jest bardzo istone. Koty ogłaszane tutaj nie pochodzą z rozmnażalni, a jak takiego wychwycimy to staramy się nawracać ogłaszacza na dobrą drogę. Nie pomagamy też w zanalezienu domów takim kotkom ponieważ to napędza karuzelę.
pozdrawiam
Agnieszka
enigma pisze:renatka pisze:genowefa pisze:Nie bardzo rozumiem. Czemu przeklejasz bez żadnego komentarza ogłoszenie z allegro, które na dodatek pachnie rozmnażaczem?
pozdrawiam
Agnieszka
po 1 oddam cena to 1 zl na aukcji
po 2 potrzebuja one domow (chyba nieistotne skad pochodza tu wiekszosc kotow pochodzi z rozmnazalni )
tu - to znaczy gdzie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości