Moderator: Estraven
!!Uwielbiam jak Delicja śpi koło mnie...jej uspokajające mruczankowo-traktorzaste dźwięki są najwspanialszym relaksem po ciężkim dniu!!A ta jej radość jak się wraca do domu....aż brak słów zachwytu!!KOCHAMY NASZĄ KICIĘ BARDZO BARDZO MOCNO!!
!!
!!
!!
!!Muszę pochwalić Delicję że wspaniale się zachowała!!W drodze troszkę miałczała...pewnie myślała że znów do weta jedzie
!!Nawet moje sny zdominowała!!Śniło mi się że jechałam z Delicją autobusem i bardzo grzeczna była!!
!!
!!
!!Jak znajdę trochę czasu to postaram się opisać nasze wspólne święta.....Deli zachowywała się wsaniale!!A poza tym pewnego razu Deli leżała mi na kolankach odwrócona pleckami i rozłożona do miziania po brzuszku....więc zaczęłam ją miaziać po brzuszku, między łapkami....i tak się twarzą przybliżyłam do niej troszkę...na to Deli położyła swoje mięciutkie i cieplutkie łapkami na moich polikach i przyciągnęła mnie mnie do siebie tak jakby chciała dać mi buziaka
!!To była cudowne uczucie!!Takie milutkie łapki....taki cudowny kociaczek!!Zakochałam się w tej kiciulce!!
!!

Od razu widać, że Kot trafił na swojego Dużego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana, Nestor95 i 49 gości