Watek będzie aktualizowany 1-2 razy dziennie. Posty ze zgłoszeniami uwzględnionymi w zbiorczej liście, będą po każdorazowej aktualizacji wątku usuwane.
SZUKAM TRANSPORTU:
Pabianice (Łódź) - Elbląg (lub okolice) (modliszka84) aga.s1984@gmail.com kom. 0603046770
Polanica Zdrój (Kłodzko) - Wrocław; Polanica Zdrój (Kłodzko) - Kraków (mamucik)
Warszawa - Siemianowice Śląskie; Warszawa - Opole; Warszawa - Czestochowa (Syku)
Warszawa - Gdańsk (dorcia44)
Łódź - Kraków (sugarr) kom. 0605600390
Bydgoszcz - Gdynia (asik12)
Poznań - Warszawa (Pleiades)
Wrocław - Kraków (Maria Lewowska)
Warszawa- Kraków - (aassiiaa)
Szczecin - Katowice (dzikus)
Toruń - Kraków (Agn)
Warszawa- Gliwice (wełna)
Trójmiasto - Irlandia (emiriel)
Katowice - Poznań (jojo)
Radom- Warszawa; Radom - Ostrołęka (Rilla&Vivat), kom. 0693108425, 0607802181
Poznań - Tczew (daga27)
OFERUJĘ TRANSPORT:
Trójmiasto - Olsztyn; Olsztyn - Trójmiasto 5 lipca (irma_g)
Warszawa - Cieszyn 6 lub 7 lipca (gagucia) gagucio@poczta.onet.pl kom. 0504238043.
Warszawa - Poznań/Bydgoszcz (Piła) 7 lipca (xandra)
Poznań - Warszawa 8 lub 9 lipca (xandra)
codziennie Poznań - Kostrzyn Wlkp. lub Pobiedziska, dam rade dojechac rowniez do Gniezna lub Wrześni. Koty moge przewozic jedynie z transporterkach, poniewaz w podrozy przewaznie towarzysza nam nasze trzy psy. (tufi)
w każdy poniedziałek Zakopane - Kraków, każdy czwartek Kraków - Zakopane. (Tweety)
raz w miesiącu Warszawa - Lublin(piątek) i Lublin - Warszawa (niedziela). (seniorita)
raz w tygodniu Łódź - Olsztyn (przez Warszawę) i Olsztyn - Łódźpociągiem. (anne)
raz w tygodniu Wrocław - Cieszyn - Wrocław. Gdyby było potrzebne to prosze o maila lub tel 606 66 12 44. Samochód jest kombi więc nawet dużego psa możemy zabrać gdyby była potrzeba. (graynew)
raz w tygodniu Wrocław - Wałbrzych - Wrocław. (Alispo)
raz w tygodniu transport samochodem z Białystok -Augustów (czwartki lub piątki) Augustow - Białystoku(bardzo wczesnie rano,poniedzialki)ewentualna problematycznosc polega na braku kontaktu z kierowca juz w trakcie podróży-nie uzywa komorki;) kontaktowac sie prosze na maila paulakorsak@o2.pl na forum bywam bowiem bardzo nieregularnie. (paulakorsak)
w niedziele Głogów - Zielona Góra . (Livonia)
w piątki Katowice - Karków (Pei)
w soboty Kraków - Katowice (Pei)
raz na dwa tygodnie Warszawa - Białystok (piątek lub sobota) i w niedzielę Białystok - Warszawa. (esperanza)
co dwa tygodnie Wrocław - Kotlina Kłodzka - Wrocław Wyjazdy w weekendy. (kothka)
co 2 tygodnie Kraków- Kalwaria Zebrzydowska - Wadowice - Andrychow - Bielsko Biała (Drażetka)
raz na dwa tygodnie Warszawa - Białystok - Warszawa . (Asiulka)
Dwa razy w miesiacu (srednio) Poznan - Czarnków - Poznan. Koty moge przewozic jedynie z transporterkach, poniewaz w podrozy przewaznie towarzysza nam nasze trzy psy. (tufi)
Dwa razy w miesiacu (srednio) Poznan - Wolsztyn - Poznan. Koty moge przewozic jedynie z transporterkach, poniewaz w podrozy przewaznie towarzysza nam nasze trzy psy.(tufi)
1 lub 2 razy w miesiącu Poznań - Kalisz/Konin - Poznań Ponieważ mam kombi z kratką mogę sporadycznie pomóc również w nagłych przypadkach na innych trasach. Mam własny kontenerek dla kota. Tylko po wcześniejszym uzgodnieniu tel. 600 068 331 lub mailem (nie czytam codziennie). (Pablo_k)
1 lub 2 razy w miesiącu Poznań - Koszalin/Kołobrzeg - Poznań przez Czarnków/Trzciankę lub Piłę
Ponieważ mam kombi z kratką mogę sporadycznie pomóc również w nagłych przypadkach na innych trasach. Mam własny kontenerek dla kota. Tylko po wcześniejszym uzgodnieniu tel. 600 068 331 lub mailem (nie czytam codziennie). (Pablo_k)
co 2-3 tygodnie Lublin - Krakow i Krakow - Lublin busem lub pkp, zdarza sie i autem. czasem tego samego dnia, czasem zostaje w krakowie 2-3 dni. (mama007)
średnio raz w miesiącu Warszawa - Białystok, Białystok - Warszawa - weekendy - samochodem - Poza tym w dni powszednie, raz na tydzien lub dwa tygodnie
Bialystok do roznych podlaskich miejscowosci (Łapy, Bielsk Podlaski, Ciechanowiec, Brańsk, Siemiatycze, Białowieża itd.); melba.piszczykowa@gmail.com . (melba)
raz w miesiącu Zielona Góra - Polkowice - Lubin - Legnica. (anita s.)
raz w miesiącu Łódź - Warszawa - w okolicach weekendu - odwiedzam mamę w Łodzi. Czasem mam samochód, najczęściej jednak pociągiem. Transporter opancerzony posiadam. (Agalenora)
średnio raz w miesiacu, ale czasem jest czesciej , tata jezdzi na tej trasie wiec oferuje transport Warszawa - Wroclaw - Warszawa. prosze pytac gagucio@poczta.onet.pl (gagucia)
raz w miesiącu Łódź - Lublin - Łódź. (Moriaaa)
raz w miesiacu Poznan - Wroclaw - Poznan. kontakt najlepiej mailem: yugao@poczta.onet.pl badz komorka 0502-450-982. (yugao)
raz w miesiacu Wrocław - Stalowa Wola - Wrocław. (jogi)
często Wrocław - Brzeg (przez Oławę) - Wrocław. (Oliwka)
często Debica - Rzeszow - Krosno - Sanok- Dębica (joanka741)
często Debica - Mielec - Dębica (joanka741)
często Debica - Jaslo - Dębica (joanka741)
często Debica - Nowy Sacz - Stary Sącz - Dębica (joanka741)
często Debica -Tarnow - Dębica (joanka741)
często Kraków - Oświęcim - Kraków. (guu)
czasem tez jezdze krakow - rozne miejscowosci na slasku - krakow. (guu)
raz w miesiącu Kraków - Krosno - Kraków. Mogę przy okazji zahaczyć o np. Mielec, bądź inne okolice tej trasy. (@sica)
co jakiś czas Wrocław - Tarnów - Wrocław. Gdyby było potrzebne to prosze o maila lub tel 606 66 12 44. Samochód jest kombi więc nawet dużego psa możemy zabrać gdyby była potrzeba. (graynew)
Warszawa - Białystok - Warszawa. kontakt najlepiej na email: magdalena61@poczta.onet.pl (Magda@Moris)
Przekopiowane z dogo:
Witam. Przeglądając forum widzę, że dla wielu szczęściarzy znajdują się domki ale jest np problem z transportem. W związku z tym oferuję swoją pomoc w zakresie odbierania pieska i dowożenie go do nowego domku na terenie kraju. Dysponuję i czasem i autem - w bagażniku woziłam jednocześnie np. goldaska, husy'iego a i jamik znalazł sobie kącik. Przejdę do konkretów - nie stać mnie na to, by robić wycieczki po kilkaset kilometrów, - może kiedyś będzie. Chodzi mi jedynie o możliwość pokrycia kosztów transportu, mam możliwość wystawienia faktury. I tak proponuję : wyjazd z mojego miejsca zamieszkania, po "szczęściarza", do jego nowego domku i powrót.
- koszt z fakturą 0,60 zł za kilometr
- koszt bez faktury 0,50 zł za kilometr
Tylko proszę mnie nie linczować - mam dobre chęci i dobre serduszko dla zwierzaków, ale jak napisałam nie stać mnie na to, aby pokrywać koszty transportu. Mam nadzieję, że mnie zrozumiecie. W razie czego można się ze mną kontaktowac gg 42 36 736 - moge byc niewidoczna oraz @ asia.arc@wp.pl
Oferujemy kompleksowe i elastyczne rozwiązanie w lotniczym przewozie zwierząt (AVI) praktycznie na cały świat. Szczególny nacisk kładziemy na terminowość, stałą wysoką jakość obsługi klienta i profesjonalną obsługę.
Leszek Garczarczyk SALES MANAGER AirTrans S.C. PORT LOTNICZY PYRZOWICE/KATOWICE
Tel. 032 381 05 60 Moble ph.695 77 25 25
lgarczarczyk@airtrans.com.pl
http://www.nastopa.pl/