Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
boni pisze:aukcja 172566210 - spraedam persa za 1 . tel. o 500 649 325 . jestem zaniepokojona. pers w szczecinie. zaniedbany , u kogos ktory nie odroznia plci kota i pewnie niewiele wie na jego temat.
aamms pisze:mogę prosić o link na pw..
ania c pisze:Słuchajcie- dzwoniłam tam. Odbiera dziewczyna - nie wiem, dla mnie wariatka. Kotka ma rok, jej (właścicielki) nie było w domu pół roku w tym czasie ktoś sie "opiekował" kotem. Kot biegał po dworze i nie był czesany pół rokuZapytałam czy w takim razie nie miała małych skoro to kotka. Usłyszałam odpowiedź że oni w związku z tym myślą że to chyba nie kotka bo małych nie miała.
Ten kot jest do wzięcia choćby jutro, dziewczyna podała adres - mogę sie z nią umówić jutro na oględziny kota. Ja co prawda tylko pracuję w Szczecinie i jest to strasznie daleko od miejsca mojej pracy. Szczecin jest strasznie rozwlekły. Ale kot jest do wyrwania, wyczułam że oni chcą sie go pozbyć bardzo szybko.
Nie wiem kompletnie jak sie obchodzić ze sfilcowanym persem, kolejny kot nie wchodzi w grę, jedynie tymczas - nie wiem co robić. W sobote mam sterylke 4 dzikich kotek które bedą rezydowały tydzień w piwnicy. Czyli będę regularnie karmić i doglądać 7 kotów. Pomocy - to zwierzę napewno nie ma dobrze w tym domu, może ktoś z samego Szczecina sie odezwie?
agiis-s pisze:to dziwna osoba - sama kupuje swoje przedmioty wystawione na allegro![]()
aamms - nie mozna go tam zostawić!
Użytkownicy przeglądający ten dział: annso, borysku, kasiek1510, squid i 49 gości