kalynca pisze:do domu z ogrodem. Najchetniej z 1 miotu zeby sie znaly. Beda mialy zapewnione wszystko czego beda potrzebowaly.
CZekam na propozycje!

Zajrzyj tu:
http://www.kociezycie.pl/
Tam sa dziewczyny ktore wyciagaja koty z schroniska lub piwnic, poprawiaja im forme, jak trzeba to lecza, a jak sa w stanie, ze niewprawny czlowiek sobie poradzi, to oddaja do adopcji. Gratuluje pomyslu na dwukota, ja tez mam dwukota. Mialam kocurka, to wzielam stamtad koteczke - jest przewspaniala. A dwukot to wbrew pozorom o wiele mniej klopotow niz jednokot, mniej drapania tapet i mebli, wiecej zabaw. Jesli uda ci sie dokocic dwoma zwierzakami stamtad, to nie beda musialy sie do siebie przyzwyczajac.
PS. Koty z schronisk, nawet takich dobrych, maja czesto stres schroniskowy i na poczatku jak je wypuscisz w domu, to sie zaszyja w kat i nie wyleza za nic w swiecie nawet przez 2 dni. Ale jak postawisz obok miche i kuwete, to sie predzej czy pozniej skusza. Moja koteczka byla "problemowa", tj. ze stresem, a do tego kompletna dziczka, dala sie wziac na rece dopiero po 2 miesiacach, ale oni maja tez koty domowe, ktore ktos wyrzucil z domu. Beda sie miziac od samego poczatku.