Zozoluś zozuje w nowym domku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 08, 2006 10:45 Zozoluś zozuje w nowym domku

[Mamy problem dzwoniła nasza znajoma z firmy szkoleniowej niedaleko łagiewnik. Za jedną z kursantek przybłąkał się kociak około 3 miesięcy. Brudny i zaniedbany. Szukamy tymszasowego domku!!! :!: :!: Kociak jest łaciaty i bardzo odważny. Niestety znajoma nie może go przygarnąć bo swoich ma jedną kotke i trzy maluchy plus odratowanego maluszka z lasu, w firmie nie mogą go przetrzymywac bo jest pies ganaiająy koty. Jak ktoś będzie coś wiedział to dajcie znać. Dzis powinno się go zabrac ponieważ będą musieli go wypuścić. Mój numer to 888 324 278, wlodaro@interia.pl
Ostatnio edytowano Śro paź 11, 2006 12:56 przez wlodaro, łącznie edytowano 4 razy

wlodaro

Od: Czw lut 23, 2006 14:17

Post » Pt wrz 08, 2006 13:43

Może lepiej napisz na "Kotach", tam więcej ludzi wchodzi... :(
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Pt wrz 08, 2006 23:37

do góry! w Łodzi wszystko zapchane, ale może....

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Sob wrz 09, 2006 11:03

W górę, może jednak ktoś da radę wziąć kociaczka na tymczasowo....
To tylko jeden mały, słodki kociaczek ...
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Sob wrz 09, 2006 16:30

Jeszcze w górę ...
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Nie wrz 10, 2006 16:35

I w górę ....
Może ...

kalewala

Post » Pon wrz 11, 2006 10:48

Może poniedziałek się dobrze zacznie ....

kalewala

Post » Pon wrz 11, 2006 12:34

Mogę tylko podnieść.... Szukaj Króweczko domku.....
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Pon wrz 11, 2006 13:03

Wlodaro, kotek ciągle szuka? Co się z nim dzieje teraz?

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Wto wrz 12, 2006 11:11

Kociak nie mógł zostać w firmie, za bardzo nabałaganił, i był z nim straszny kłopot. Na razie jest w piwnicy nie jest to za rewelacyjne miejsce, bo wiadomo jak to w piwnicy syf i wilgoć. Malec ma około 10 tygodni a jest tak zabiedzony, że wygląda na pięć, jest kocurkiem, nie mozna było skombinować klatki więc na razie jest w klatce łapce ale męczy się niemiłosiernie ponieważ 3/4 tej klatki zajmuje kuweta. Zobaczymy może będzie lepiej :cry: :cry: :cry:

wlodaro

Post » Wto wrz 12, 2006 11:21

wlodaro pisze:Kociak nie mógł zostać w firmie, za bardzo nabałaganił, i był z nim straszny kłopot. Na razie jest w piwnicy nie jest to za rewelacyjne miejsce, bo wiadomo jak to w piwnicy syf i wilgoć. Malec ma około 10 tygodni a jest tak zabiedzony, że wygląda na pięć, jest kocurkiem, nie mozna było skombinować klatki więc na razie jest w klatce łapce ale męczy się niemiłosiernie ponieważ 3/4 tej klatki zajmuje kuweta. Zobaczymy może będzie lepiej :cry: :cry: :cry:

ja mam klatkę
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Wto wrz 12, 2006 11:50

Dzięki. Dzwoniłam do Annskr ma do Ciebie dzwonic w sprawie klatki dla maluszka.

Magija pisze:
wlodaro pisze:Kociak nie mógł zostać w firmie, za bardzo nabałaganił, i był z nim straszny kłopot. Na razie jest w piwnicy nie jest to za rewelacyjne miejsce, bo wiadomo jak to w piwnicy syf i wilgoć. Malec ma około 10 tygodni a jest tak zabiedzony, że wygląda na pięć, jest kocurkiem, nie mozna było skombinować klatki więc na razie jest w klatce łapce ale męczy się niemiłosiernie ponieważ 3/4 tej klatki zajmuje kuweta. Zobaczymy może będzie lepiej :cry: :cry: :cry:

ja mam klatkę

wlodaro

Post » Czw wrz 14, 2006 9:42

Ponieważ bezpośredni opiekunowie koteczka mają ograniczony dostęp do forum, pozwalam sobie wkleić ich post - mam nadzieję, ze mi wybaczą :wink:

"Kociaka nazwaliśmy Zorro. Dziś rano przywitał mnie wielkim krzykiem, przez który przebrzmiewała straszna pretensja, ponieważ miał pusto w miseczce (w ogóle drze ryjka tak, że słychać go w całej klatce - uprzedziliśmy nawet naszą dozorczynię, żeby nie była zdziwiona, jak zaraz odezwą się sąsiedzi). Małemu dałam w jednej miseczce gotowanego kurczaka, w drugiej conwalescenta, a w trzeciej suche po brzegi, w czwartej dostał wodę. Stanął przed miseczkami jak mały "osiołek, któremu w żłoby dano", ale nie zastanawiał się najpierw skubnął kurczaka, pożegnałam się z nim jak opylał conwalescenta. Zrobił siusiu, kupki na razie żadnej, nie zwymiotował. Dostał zastrzyk a darł się w niebogłosy przy nim, jakbym dawała mu końską dawkę. Mruczy jak mały traktorek i jest strasznie przymilasty"

Kocurek niestety nadal siedzi w ciemniej i zimnej piwnicy, już w nieco większej klatce, ale niestety kontakt z ludźmi ma tylko dwa razy dziennie - jest bardzo towarzyski i piesczotliwy, to zdecydowanie za mało na jego potrzeby, płacze ....
Nadal potrzebny domek tymczasowy zamiast tej piwnicy...

kalewala

Post » Czw wrz 14, 2006 11:40

:cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt wrz 15, 2006 11:17

Koteczek dziś kończy serię zastrzyków i jedzie na na kontrolę do weta.
Dalej płacze w klateczce w piwnicy ...

kalewala

[następna]