Pytam bo niewiele na ten temat wiem, a cena ok. 180 zl to duzo

Moze bylaby szansa znalezc taniej?
Moderator: Estraven
zosia&ziemowit pisze:Ten, o którym piszesz to interferon weterynaryjny.
Kacper i Denis oraz Wiesio Małgorzaty dostawały ludzki.
Był sprowadzany z Warszawy.
galla pisze:Ludzki interferon w lecznicy jest w cenie rozsądnej - ilość wystarczająca na ok. 100 dawek, w odpowiednim stężeniu, kosztuje w Warszawie w lecznicy na Białobrzeskiej 29 zł, więc cena nie powala.
zosia&ziemowit pisze:galla pisze:Ludzki interferon w lecznicy jest w cenie rozsądnej - ilość wystarczająca na ok. 100 dawek, w odpowiednim stężeniu, kosztuje w Warszawie w lecznicy na Białobrzeskiej 29 zł, więc cena nie powala.
galla Ja już nie dam rady, chodzę na rzęsach przez nie spanie.
Dowiedz sie jeśli dasz radę czy można po zakończeniu pierwszej serii Vibragenem przejść na ten ludzki interferon z Białobrzeskiej. Bardzo proszę.
galla pisze:[
Dowiem się
Tylko dopiero po weekendzie, bo przypuszczam, że o to muszę spytać dr. Jagielskiego, a on jest dopiero we wtorek. Napisz mi tylko, czy ten ludzki interferon miałby być podawany między seriami Virbagenu, czy chodzi o to, żeby kolejnych serii już nie było, tylko zamiast kociego, dawać ludzki intron.
zosia&ziemowit pisze:galla pisze:[
Dowiem się
Tylko dopiero po weekendzie, bo przypuszczam, że o to muszę spytać dr. Jagielskiego, a on jest dopiero we wtorek. Napisz mi tylko, czy ten ludzki interferon miałby być podawany między seriami Virbagenu, czy chodzi o to, żeby kolejnych serii już nie było, tylko zamiast kociego, dawać ludzki intron.
Chodzi o to czy można przejść na ludzki. Zmniejszyło by to koszty ogromne przy Vibragenie.
Zapytaj co dr. Jagielski o tym sądzi. Bardzo proszę. W Łodzi mamy dostęp tylko do Vibragenu niestety.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 17 gości